Sorteren op:

Blauwe jongensfietsen 24 inch met versnellingen

Blauwe jongensfietsen 24 inch met versnellingen bieden meerdere voordelen. Het grootste voordeel van een 24 inch Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren

3 producten in totaal

Filteren
jongensfiets blauw met versnellingen is het optimale fietsgemak. De versnellingen van 24 inch jongensfietsen blauw zorgen er namelijk voor dat er met hetzelfde aantal trapbewegingen langzamer of sneller kan worden gefietst. Bij de schakeling naar een lagere versnelling zal de jongensfiets 24 inch blauw lichter trappen. Bij jongensfietsen 24 inch blauw met versnellingen waarbij naar een hogere versnelling wordt geschakeld, geldt dat er zwaarder getrapt wordt.

Lichter trappen op de fiets betekent dat de snelheid vermindert en zwaarder trappen op de fiets betekent dat het tempo hoger ligt. Bij het maken van een keuze voor een van de fietsen kunt u uiteraard met het gebruiksdoel rekening houden. Het gewenste aantal versnellingen kan dan een rol spelen bij uw keuze.

Blauwe jongensfiets 24 inch met versnellingen voor dagelijks gebruik

Een blauwe jongensfiets 24 inch met versnellingen kan prima voor dagelijks gebruik dienst doen. Bovendien gaat een 24 inch jongensfiets blauw met versnellingen zonder problemen meerdere jaren mee. Het zadel en het stuur kunnen van de 24 inch jongensfietsen blauw met versnellingen namelijk versteld worden als uw zoon een groeispurt heeft doorgemaakt. Dat garandeert dan ook altijd optimaal fietsgemak doordat de perfecte zithouding aangenomen kan worden.

Aandachtspunten tijdens het bestellen

Bij het kopen van een jongensfiets 24 inch blauw met versnellingen kunt u overigens uitstekend met het gebruiksdoel rekening houden. Jongensfietsen 24 inch blauw kunnen als stadsfiets gebruikt worden, maar afhankelijk van het design en aantal versnellingen ook ingezet worden voor recreatief gebruik. U kunt op elk moment van de dag uw bestelling plaatsen. Mocht u voor 13.00 uur op een werkdag bestellen, dan leveren wij de fiets de volgende dag al met gratis verzending. U kunt naar keuze na ontvangst of bij uw bestelling betalen.

> Alle goedkope jongensfietsen in het assortiment.