Sorteren op:

Blauwe kinderfiets 12 inch: tot 40% korting!

Het leuke van het uitzoeken van een blauwe kinderfiets 12 inch bij Fietsenopfietsen.nl, is dat u Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
uit meerdere variaties een keuze kunt maken. De modellen variëren namelijk met betrekking tot de vormgeving van het frame, maar ook met betrekking tot de afwerking en extra toevoegingen. Ten aanzien van de prijs geldt dat u bij ons altijd voordelig kunt slagen voor het kopen van een blauwe kinderfiets 12 inch. In het aanbod zijn onder meer stoere fietsjes in het blauw te vinden voor kinderen tussen 2 en 4 jaar en alle modellen zijn van zijwielen voorzien. Deze kunt u er na verloop van tijd uiteraard afhalen als uw kind zelfstandig kan fietsen.

Kinderfiets blauw 12 inch met gratis bezorging en snel transport

Gratis bezorging houdt bij Fietsenopfietsen.nl in dat wij u voor het laten afleveren van de kinderfiets blauw 12 inch geen extra kosten in rekening brengen. De verzending is wat dat betreft gratis. U kunt bovendien op een snel transport rekenen en de kinderfiets binnen enkele werkdagen tegemoet zien. Een snelle levering in de vorm van morgen bezorgen is ook mogelijk, maar dat is uitsluitend van toepassing op bestellingen die voor het middaguur in de ochtend zijn gedaan. Wij vergroten graag verder het gemak voor onze klanten en doen dat onder meer door verschillende mogelijkheden aan te bieden om te betalen. Zo kunt u bij ons onder meer van de gemakkelijke betaaloptie iDeal gebruikmaken, maar is het eveneens mogelijk om PayPal te selecteren als betaalmethode.

Wat houdt 12 inch in voor een kinderfiets?

Inch is de Engelse maateenheid die gebruikt wordt om de juiste grote van een fiets te bepalen. 12 inch is geschikt voor kleine kinderen rond de 95 cm. Dit komt neer op een leeftijd tussen 2 - 4 jaar.

Worden de zijwieltjes standaard meegeleverd?

Ja, alle kinderfietsen van 12 inch zijn voorzien van zijwieltjes. Dit om de veiligheid van je kind te bevorderen. Wanneer de zijwieltjes niet meer nodig zijn, kun je deze heel eenvoudig demonteren.

In hoeveel kleuren zijn de 12 inch fietsen beschikbaar?

De 12 inch fietsen zijn in allerlei kleuren beschikbaar: 14+ kleuren! Vink de gewenste basiskleur aan in het filtermenu en je vindt alle fietsen met deze kleur. Vaak gecombineerd met een andere vrolijke kleur of met bijvoorbeeld een superleuk Disneythema.