Sorteren op:

Blauwe meisjesfietsen 20 inch: verschillende blauwtinten

Blauwe meisjesfietsen 20 inch kunnen in uiteenlopende modellen worden aangeboden, maar ook in verschillende blauwtinten. Een Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
lichte tint of een donkerblauwe tint geeft de 20 inch meisjesfiets blauw natuurlijk een hele andere uitstraling. Bovendien kan er daarnaast nog sprake zijn van een combinatie met andere kleuren. Als het bijvoorbeeld om de 20 inch meisjesfietsen blauw met een voordrager gaat, kan deze in dezelfde kleur of in een andere kleur zijn uitgevoerd.

Ook dat geeft weer een heel ander beeld. Zo is er in elk geval keuze genoeg in het aanbod met meisjesfietsen 20 inch blauw om met bepaalde voorkeuren rekening te houden. Overigens is een meisjesfiets 20 inch blauw geschikt voor meisjes in de leeftijdsklasse van 6 tot 8 jaar. Voor alle uitvoeringen geldt dat het zadel en het stuur in de hoogte kunnen worden vastgezet die afgestemd is op de lengte van uw dochter.

20 inch meisjesfiets blauw: gratis verzending

Een blauwe meisjesfiets 20 inch is geschikt om meerdere jaren plezier aan te beleven. Uw dochter kan er in de vrije tijd mee fietsen. Of uw dochter kan op een 20 inch meisjesfiets blauw fietsen om naar en van school te komen. Uw dochter kan snel de beschikking hebben over de fiets. De 20 inch meisjesfietsen blauw worden door ons namelijk snel geleverd met gratis verzending. Voor 13.00 uur besteld, is morgen al bezorgd.

Samen een keuze maken

Voordat het zover is, dient er uiteraard nog een keuze te worden gemaakt. Die keuze voor een meisjesfiets 20 inch blauw kunt u samen met uw dochter maken. Dat zal uw dochter namelijk fantastisch vinden. Het is natuurlijk zo dat uw dochter er straks op gaat fietsen en dan is het wel zo leuk als de fiets helemaal naar haar smaak en voorkeur is. Uiteraard met een keuze binnen het budget, maar dat is niet lastig, want wij hanteren scherpe prijzen.

Voor welke leeftijd is de 20 inch fiets geschikt?

20 inch fietsen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6-8 jaar. Maar kijk vooral naar de lengte. Het ene kind is het andere kind niet. Is jouw kind rond de 115 cm, dan is een 20 inch fiets zeker geschikt.

In welke kleuren zijn de 20 inch meisjesfietsen leverbaar?

In 10+ kleuren. Kies een mooie kleur uit in het filtermenu. Kies je bijvoorbeeld groen, dan verschijnen alle tinten groen op je beeldscherm: Pistache groen, ocean green en normaal groen.

Zijn de 20 inch meisjesfietsen veilig?

Absoluut! De 20 inch meisjesfietsen zijn heel veilig dankzij de reflectoren, goedwerkende remmen en het sterke frame. Daarnaast hebben de fietsen duidelijke LED verlichting. De gesloten kettingkast zorgt ervoor dat er geen nare schaafwonden ontstaan.