Sorteren op:

Blauwe meisjesfiets 24 inch in trendy, sportieve en moderne uitvoeringen

Bij Fietsenopfietsen.nl vindt u gegarandeerd een blauwe meisjesfiets 24 inch die aan alle wensen voldoet. Wij Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
hebben voor meiden in de leeftijdsrange vanaf ongeveer 8 tot 12 jaar een diversiteit aan modellen beschikbaar. U kunt dan ook niet alleen rekening houden met de stijl van de fiets, maar bijvoorbeeld ook met de tint van de blauwe kleur. Zo hebben wij onder meer lichtblauwe uitvoeringen, maar kunt u ook voor een blauwe meisjesfiets 24 inch kiezen die in een donkere kleur blauw is uitgevoerd en daarbij gecombineerd wordt met een andere kleur. Met betrekking tot de uitvoeringen is er onder meer een keuze voor transportfietsen, omafietsen en beachcruisers.

Meisjesfiets blauw 24 inch scherp geprijsd en snel geleverd met gratis verzending

U kunt bij ons een meisjesfiets blauw 24 inch voor een scherp prijs bestellen en daarbij rekenen op een snelle levering met gratis verzending. De snelle levering houdt in dat de bezorging eventueel morgen al kan plaatsvinden, maar dan dient de bestelling wel in de ochtend bij ons binnenkomen. Bestelt u namelijk voor 12.00 uur, dan leveren wij morgen al en uiteraard zonder dat er verzendkosten bij de rekening opkomen, want wij verzenden gratis. Betalen kan bij Fietsenopfietsen.nl op meerdere manieren en wij bieden u ook de gelegenheid om van de optie van het achteraf betalen gebruik te maken. Met de keuze uit diverse betaalopties, kunt u de bestelling altijd betalen op de manier die voor u het meest geschikt is.

Voor welke leeftijd is een 24 inch meisjesfiets geschikt?

24 inch meisjesfietsen zijn geschikt voor de leeftijd van 8-12. Het ene kind groeit harder dan het andere kind. Let daarom liever op de lengte. Is jouw kind rond de 130 cm? Dan past. een 24 inch fiets perfect.

In welke kleuren is de 24 inch meisjesfiets beschikbaar?

Allerlei kleuren. In maar liefst 9+ kleuren. Wil je bijvoorbeeld een groene fiets? Dan kun je uit verschillende tinten groen kiezen: oceaan groen, zeegroen, pistache groen of mat groen.

Verkopen jullie ook 24 inch fietsen met een voorrek?

Ja. De voorrekjes voor op je fiets zijn erg populair. Bijna al onze modellen van 24 inch hebben een voorrekje.