Sorteren op:

Blauwe meisjesfietsen 24 inch met versnellingen

Blauwe meisjesfietsen 24 inch met versnellingen bieden tijdens elke fietstocht van uw dochter optimaal gemak. Dat Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
komt nu eenmaal doordat een 24 inch meisjesfiets blauw met versnellingen qua trapweerstand aangepast kan worden. Er kan op 24 inch meisjesfietsen blauw met versnellingen heel licht worden getrapt, maar ook zwaarder. Bij tegenwind kan uw dochter voor een lichte weerstand kiezen en bij wind in de rug voor een zwaardere versnellingen.

Bovendien is het heel gemakkelijk om op een meisjesfiets 24 inch blauw met versnellingen langere afstanden te overbruggen. Er wordt onder alle omstandigheden optimaal gemak geboden en zo kan uw dochter heel eenvoudig naar school fietsen, maar bijvoorbeeld ook een sportvereniging bereiken. Doorgaans zijn de meisjesfietsen 24 inch blauw met 3 versnellingen uitgevoerd tenzij het bijvoorbeeld een mountainbike betreft. Het versnellingenaantal is dan ook onder meer afhankelijk van het model en uitvoering van de fiets.

Meisjesfiets 24 inch blauw met versnellingen: voor meiden van 8 - 12 jaar

Er is nog een voordeel verbonden aan een blauwe meisjesfiets 24 inch met versnellingen. Dat is namelijk dat de fiets voor meiden van 8 tot 12 jaar geschikt zijn. U kunt nu dan ook een 24 inch meisjesfiets 24 blauw met versnellingen bestellen, waar uw dochter jaren op kan fietsen. De kwaliteit is daarbij uiteraard verzekerd. Het zadel en het stuur van alle 24 inch meisjesfietsen blauw met versnellingen kunnen na een groeispurt van uw dochter weer in de ideale stand worden gesteld.

Bekijk alle 24 inch meisjesfietsen.

Samen een cadeau uitzoeken?

Voor wat betreft de keuze voor een meisjesfiets 24 inch blauw met versnellingen is het aan te raden om uw dochter daarin te betrekken. Uw dochter is namelijk degene die er jarenlang op gaat fietsen en dan is het wel zo leuk als zij het eens is met de keuze die gemaakt wordt uit het aanbod met meisjesfietsen 24 inch blauw met versnellingen.

Terug naar alle meisjesfietsen.