Sorteren op:

Blauwe meisjesfiets 26 inch in diverse prijsklassen en uitvoeringen

Als de voorkeur uitgaat naar een blauwe meisjesfiets 26 inch, dan hebt u bij Fietsenopfietsen.nl een Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
 1. Altec Roma 26inch Omafiets Jeans Blue Altec Roma Omafiets 26inch - Blauw
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 289,00 Speciale prijs 239,00
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 2. Altec Urban 26inch Transportfiets Blue Altec Urban Transportfiets 26 inch - Blauw
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 419,00 Speciale prijs 299,00
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*

2 producten in totaal

Filteren
gevarieerd assortiment tot uw beschikking. Voor meiden in de leeftijdsklasse van 10 tot 14 jaar bieden wij verschillende modellen en bovendien kunt u met de prijs rekening houden. De prijsklassen variëren namelijk ook bij ons. Met betrekking tot de modellen geldt dat er onder meer uitvoeringen met het ontwerp van een transportfiets, omafiets, stadsfiets en beachcruiser te vinden zijn. U kunt de exemplaren met elkaar vergelijken en op basis van de wensen tot een keuze komen voor het kopen van een blauwe meisjesfiets 26 inch.

Meisjesfiets blauw 26 inch de volgende dag al in huis

Eenmaal een keuze gemaakt, dan kunt u gelijk de meisjesfiets blauw 26 inch van uw voorkeur bij Fietsenopfietsen.nl bestellen. U profiteert daarbij van diverse voordelen, zoals de snelle levering. U kunt de fiets morgen namelijk al aan huis geleverd krijgen als de bestelling tijdig voor 12.00 uur is gedaan en anders gaat er slechts een werkdag overheen. De snelle levering is een van de standaard voordelen die wij aan onze klanten bieden, maar dat geldt voor de gratis verzending. Verzendkosten kennen wij niet, zodat u daarmee direct bespaart op de uitgaven voor 26 inch meisjesfiets in de kleur blauw. De voordelen hebben verder ook betrekking op het voldoen van de rekening, want dat kan direct bij het afronden van de bestelprocedure of pas nadat u de fiets overhandigd hebt gekregen.

Voor welke leeftijd is de 26 inch meisjesfiets geschikt?

Voor de leeftijd van 10-14 jaar. Omdat het ene kind sneller groeit dan het andere kind, is het handiger om naar de lengte te kijken. Is jouw kind rond de 145 cm? Dan is een 26 inch fiets prima geschikt.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Dit verschilt per model. De meeste meisjesfietsen van 26 inch hebben een voorrekje boven het wiel. Daarnaast verkopen we ook modellen zonder voorrekje.

Van welke merken hebben jullie 26 inch meisjesfietsen in het assortiment?

Wij verkopen meisjesfietsen van 26 inch van de bekende merken Altec, Popal, Spirit en Volare, waarvan Altec en Popal de meest populaire fietsen zijn.