Sorteren op:

Blauwe moederfietsen: 10 - 40% korting

Moeders die van fietsen houden nemen hun kinderen graag mee op de fiets. Op jonge leeftijd Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
kunnen ze zelf nog niet fietsen dus worden ze met speciale kinderzitjes op de fiets geplaatst. Als je over een geschikte fiets beschikt is het meenemen van kinderen een fluitje van een cent. Wanneer je fiets niet bedoeld is om kinderen op te vervoeren kan het een erg vervelende aangelegenheid zijn. Een fiets dient aan bepaalde eisen te voldoen om een echte moederfiets te zijn. Deze moederfietsen in het blauw voldoen aan deze eisen zodat jij je kan focussen op het verkeer en je kinderen op een veilige en verantwoorde manier mee kunt nemen.

Moederfiets in het blauw die speciaal ontwikkeld is voor verantwoordelijke ouders

Om je kinderen veilig te vervoeren op je fiets is het in veel gevallen noodzakelijk dat je kinderzitjes kunt installeren op het model fiets dat je hebt. Vooral jonge kinderen kunnen nog niet zelfstandig zitten op een fiets. Kinderen tot drie jaar, en ongeveer vijftien kilogram, kunnen het beste vervoerd worden met een zitje voorop de fiets. Als ze groter worden dan dat is het verstandiger om ze achterop de fiets te plaatsen. Als ze zwaarder zijn wordt het namelijk erg lastig om goed te sturen en dat leidt tot gevaarlijke situaties. Voor een blauwe moederfiets is het belangrijk dat er een zitje voorop en achterop de fiets gemonteerd kan worden. Als moeder is het ook fijn als je zelf mobiel blijft op je fiets. Daarom hebben echte moederfietsen een lagere instap zodat je makkelijk op en af kunt stappen terwijl je de fiets onder controle houdt. Met een standaard die beide kanten van de fiets ondersteund staat de fiets ontzettend stevig. Daarom is het niet zwaar om de fiets bij stilstand in evenwicht te houden als er kinderen of zware boodschappen meegenomen worden. Dit zijn slechts een aantal eigenschappen waarover een moederfiets in het blauw moet voldoen, andere kenmerken zijn:

  • Een extra stevig frame
  • Een lagere instap
  • Door de dubbele standaard staat de fiets extra stevig
  • De ruimte tussen het stuur en het zadel is groter
  • Het is eenvoudig om een kinderzitje te installeren, onder andere omdat de bagagedrager langer is
  • De fiets heeft een extra breed stuur

> Hoverboard goedkoop: Profiteer van gratis verzending!

Zo kies je de juiste framemaat

Als je helemaal overtuigd bent en een blauwe moederfiets wilt aanschaffen dan wil je natuurlijk graag de juiste framemaat hebben. Dit is eenvoudig te berekenen door de binnenmaat van je been op te meten en deze te vermenigvuldigen met 0,68.

> Goedkope fietstas: Vóór 13:00 uur besteld = morgen in huis!