Sorteren op:

Blauwe opafietsen: tot 40% korting!

Blauwe opafietsen hebben een origineel design dat zich door bepaalde aspecten kenmerkt en de basis vormt Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
voor een authentieke uitstraling. Een originele blauwe opafiets beschikt bijvoorbeeld over jasbeschermers, maar ook over een bagagedrager en stevige pootstandaard die al dan niet dubbel is uitgevoerd. De blauwe opafietsen zijn van een uitstekende kwaliteit en zijn ideaal om korte en lange afstanden op te fietsen.

De opafietsen blauw kunnen als extra detail ook beschikken over een voordrager. Dat geeft de opafiets blauw een extra karakteristieke uitstraling. Naast de unieke uitstraling wordt er echter met een voordrager ook extra praktisch gemak geboden. U kunt namelijk zo gemakkelijk spullen meenemen op de herenfiets. Of de keuze maken om bij de bestelling ook een fietskrat in de winkelwagen te plaatsen, zodat het nog gemakkelijker wordt om bijvoorbeeld boodschappen op de fiets te doen.

Opafiets blauw: robuust en stevig

De blauwe opafietsen die wij in het aanbod beschikbaar hebben, zijn robuust en stevig en niet alleen voor volwassen mannen ideaal, maar ook voor tieners die bijvoorbeeld iedere dag naar school moeten fietsen. Indien de keuze valt op een blauwe opafiets met versnellingen, biedt dat nog weer wat extra comfort en gemak. Het is dan helemaal ideaal om door weer en wind te fietsen. U kunt dan ook met uw wensen rekening houden als u een keuze maakt uit het aanbod met blauwe opafietsen.

> Bekijk alle opafietsen!

Voor 13u besteld, morgen in huis!

Wij maken het graag zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk voor onze klanten. Voor het complete aanbod met opafietsen blauw geldt dan ook dat de levering binnen een dag al kan plaatsvinden. Bijvoorbeeld als u voor 13.00 uur bestelt. Verder rekenen wij geen verzendkosten en dit is van toepassing op het volledige assortiment. U kunt naar keuze de opafiets blauw vooraf betalen of pas na ontvangst van de bestelling de rekening voldoen.

> Alle herenfietsen bekijken?