Sorteren op:

Blauwe snelle fietsen: nu tot wel 40% korting

Snelle fietsen in de kleur blauw zijn er in alle soorten en maten. Een snelle fiets Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
zorgt ervoor dat je met een matige tot beperkte inspanning toch nog redelijk hoge snelheden kunt bereiken. De fietsen zijn erg efficiënt waardoor je met weinig energie toch grote afstanden met een hoge snelheid kunt overbruggen. In principe kan een snelle fiets in het blauw uiteenlopende eigenschappen hebben. Je hebt ze met en zonder versnellingen en in verschillende modellen. Afhankelijk van je voorkeuren is het ook de moeite waard om na te denken over wat voor stuur je graag op je fiets wilt hebben. Met een racestuur zit je meer voorover gebogen op de fiets zodat je minder weerstand van de wind ervaart. Hierdoor ga je sneller maar sommige mensen zitten liever rechtop op hun fiets. Als je rechtop zit heb je een beter zicht op het verkeer en wat er verder om je heen gebeurt. De meeste fietsen voor in de stad hebben dan ook zo’n klassiek stuur waarmee je rechtop zit. Er zijn ook sturen die het beste van beide types proberen te combineren. Hierop zitten meestal 2 sets handvatten die de fietser in een andere houding laten zitten.

De voor- en nadelen van versnellingen op een snelle fiets in het blauw

Blauwe snelle fietsen zijn te verkrijgen met en zonder versnellingen. Als je graag snel fiets en een liefhebber bent van fietstochten is het aanschaffen van een fiets met versnellingen waarschijnlijk de beste optie. Door een fiets in een hogere versnelling te zetten is het makkelijk om een hoge snelheid aan te nemen en deze te behouden. Een nadeel van versnellingen is dat het een fiets kwetsbaarder maakt. Er zit een extra onderdeel op dat kapot kan. Voor mensen die in de stad wonen en alleen kleine afstanden afleggen op hun fiets is het daarom geen slecht idee om een fiets zonder versnellingen te kopen.

> Vóór 13:00 uur besteld = morgen gratis thuisbezorgd: Bestel nu een kinderfiets met duwstang!

Tips voor als je een lange tocht gaat maken

Voor veel mensen is fietsen een ontspannende bezigheid. Ze maken graag een tocht op de fiets in hun vrije tijd. Het werkt ontspannend en het is bovendien erg gezond. Als je een fietstocht gaat maken op je nieuwe blauwe snelle fiets moet je er wel voor zorgen dat je goed voorbereid bent. Enkele tips zijn:

  • Rekening te houden met de weersomstandigheden
  • Neem voldoende eten en drinken mee
  • Maak een tocht met een geschikte lengte
  • Zorg dat je altijd een reparatiesetje meeneemt
  • Neem een smartphone of kaart mee voor het bepalen van de route

> 10 inch fiets: Gratis verzending op het gehele assortiment!