Sorteren op:

Blauwe transportfietsen 24 inch met versnellingen

Het spreekt voor zich dat blauwe transportfietsen 24 inch met versnellingen voor nog meer fietscomfort zorgen. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
Uw kind kan met het grootste gemak en comfort korte en lange afstanden overbruggen op een 24 inch transportfiets blauw met versnellingen. Bovendien zijn er meerdere niveaus met betrekking tot het instellen van de trapweerstand beschikbaar op een 24 inch transportfiets blauw met versnellingen. Zo is het door weer en wind altijd aangenaam om te fietsen.

Verder is er naast het voordeel van het instellen van de trapweerstand nog een voordeel te benoemen. De transportfietsen 24 inch blauw met versnellingen hebben namelijk alle ruimte om meerdere tassen te voeren. Dat kan op het rek voorop de fiets of naar wens achterop de bagagedrager van de transportfiets 24 inch blauw met versnellingen. Desgewenst kan voor het rek voorop de fiets een fietskrat worden bij de bestelling worden opgevoerd.

Geschikt voor jongens en meisjes

De populariteit van een blauwe transportfiets 24 inch met versnellingen is ongekend groot. Zowel onder jongens als onder meisjes. Het is dan ook niet voor niets dat in ons aanbod met 24 inch transportfietsen blauw met versnellingen zowel jongensfietsen als meisjesfietsen beschikbaar zijn. Die allemaal gelet op de inchmaat voor jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot 12 jaar geschikt zijn.

> bekijk alle 24 inch transportfietsen

Extra mogelijkheden voor het veilig op slot zetten

De transportfietsen 24 inch blauw met versnellingen worden vanuit voorraad geleverd, zodat u morgen al kunt uitkijken naar de komst van uw bestelling. Voor deze snelle verzending rekenen wij overigens geen verzendkosten. Bij de aanschaf van een transportfiets blauw 24 inch met versnellingen bent u namelijk verzekerd van een levering met gratis verzending. Wilt u voor de beveiliging tegen diefstal een extra stevig fietsslot aanschaffen? Kijk dan eens bij de mogelijkheden die wij daarvoor bieden.

> bekijk alle goedkope transportfietsen