Sorteren op:

Blauwe Transportfietsen 26 inch met versnellingen

Blauwe transportfietsen 26 inch met versnellingen hebben een groot voordeel. Dat is namelijk dat er sprake Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
is van een dagelijks groot comfort. Er kan dan ook prima op dagelijkse basis op een 26 inch transportfiets blauw met versnellingen gefietst worden. Zowel voor vrijetijdsdoeleinden als voor het naar school gaan zijn de 26 inch transportfietsen blauw met versnellingen namelijk uitstekend geschikt.

Het gemak en comfort van de transportfietsen 26 inch blauw met versnellingen uit zich onder meer in de optie om de trapweerstand tijdens het fietsen aan te passen. Dat is namelijk ideaal onder diverse weersomstandigheden met wind mee en wind tegen. Verder is het natuurlijk zo dat uw kind een tas kan vervoeren op de voordrager die als een uniek kenmerk van een transportfiets 26 inch blauw kan worden beschouwd. Achterop is daar eventueel ook nog ruimte voor.

> Liever een andere transportfiets kopen?

26 inch transportfiets blauw: voor kinderen van 10-14 jaar

In de leeftijd van 10 tot 14 jaar is het design van de fiets voor kinderen uiteraard belangrijk. Een blauwe transportfiets 26 inch met versnellingen voldoet aan de eigentijdse voorkeuren voor het design. De 26 inch transportfietsen blauw met versnellingen zijn enorm populair onder de genoemde leeftijdsgroep. Daarbij kan als extra element nog een leuke fietskrat voor een 26 inch transportfiets blauw met versnellingen worden aangeschaft.

Ruim op voorraad: profiteer van de voordelen

Transportfietsen 26 inch blauw met versnellingen worden uit voorraad door Fietsenopfietsen.nl geleverd. Voor 13.00 uur een transportfiets 26 inch blauw met versnellingen besteld, betekent dat de bestelling morgen al bij u aan de deur wordt geleverd. Aangezien wij een klantvriendelijke service hanteren en scherpe prijzen bieden, willen wij niet dat u met extra kosten geconfronteerd wordt. Om die reden is het dan ook zo dat de verzending op het complete assortiment volledig gratis is.

> Een andere kleur? Bekijk alle transportfietsen 26 inch