Sorteren op:

Blauwe transportfietsen 28 inch met versnellingen

Blauwe transportfietsen 28 inch met versnellingen worden met een ruime keuze aangeboden. Dat komt doordat de Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren

4 producten in totaal

Filteren
28 inch transportfietsen blauw met versnellingen tot de meest populaire van dit fietstype behoren. Daarom heeft u extra veel keuze en kunt u met bepaalde wensen rekening houden als u een 28 inch transportfiets blauw met versnellingen koopt. Zo kunt u letten op de blauwe tint, maar ook op het design en op verdere details.

De transportfietsen 28 inch blauw met versnellingen staan garant voor dagelijks fietscomfort en zelfs in meerdere opzichten. De transportfiets 28 inch blauw met versnellingen heeft een voordrager. Daarop kunt u een tas vervoeren. Of u kunt besluiten om een fietskrat mee te bestellen, zodat u ook heel gemakkelijk boodschappen kunt doen. De versnellingen bieden uiteraard tijdens elke rit op de fiets de mogelijkheid om lichter of zwaarder te trappen.

28 inch transportfiets blauw met versnellingen voor jongeren en volwassenen

Een blauwe transportfiets 28 inch met versnellingen is zowel geschikt voor jongeren als voor volwassenen. Voor jongeren geldt alleen dat een lengte van minimaal 145 centimeter bereikt moet zijn om de ideale zithouding op de 28 inch transportfiets blauw met versnellingen aan te nemen. Doorgaans is die lengte wel bereikt op een leeftijd van gemiddeld 12 jaar. Als u voor uw kind een keuze maakt uit het aanbod met 28 inch transportfietsen blauw met versnellingen dan kunt u uw kind er bij betrekken.

> Toch een andere transportfiets 28 inch?

Snel verzonden, gratis levering

Op welke van de transportfietsen 28 inch blauw met versnellingen de keuze ook valt, u profiteert altijd van onze snelle leverservice met gratis verzending. Wij beschikken over een ruime voorraad en kunnen al binnen 24 uur na uw bestelling van de transportfiets 28 inch blauw met versnellingen leveren. Vindt u het prettiger om achteraf te betalen? Dat is bij ons mogelijk.

> Bekijk ook eens een andere transportfiets