Sorteren op:

Bruine damesfietsen met versnelling: gratis verzending!

Bruine damesfietsen met versnelling staan garant voor optimaal fietsgemak. Dat is natuurlijk te danken aan de Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
mogelijkheid om de trapweerstand in te stellen als u op een bruine damesfiets met versnelling fiets. Het is daarbij afhankelijk van het aantal niveaus van trapweerstand om van nog meer fietsgemak en comfort te profiteren als het gaat om bruine damesfietsen met versnelling.

Dat de trapweerstand van de damesfietsen bruin met versnelling tijdens het fietsen kan worden gewijzigd door te schakelen, is ideaal. Op het moment dat u aan het fietsen bent en ineens met zware wind tegen te maken krijgt, kunt u terugschakelen naar een lichter niveau van trapweerstand. Mocht de wind u vooruit duwen op de damesfiets bruin met versnelling dan kunt u de trapweerstand gemakkelijk op een zwaarder niveau instellen.

Damesfiets bruin met versnelling binnen een dag geleverd

Een bruine damesfiets met versnelling biedt u optimaal gemak en wij bieden u met onze service nog meer gemak en voordeel. Voor de bruine damesfietsen met versnelling geldt namelijk dat levering binnen een dag namelijk al mogelijk is. Als u uw keuze voor een bruine damesfiets met versnelling voor 13.00 uur maakt en de bestelling afrondt, krijgt u de fiets morgen geleverd met gratis verzending. De gratis verzending is overigens altijd van toepassing.

> Bekijk het gehele assortiment damesfietsen!

Bescherm de fiets goed tegen diefstal!

U wilt natuurlijk lang van uw damesfiets bruin met versnelling genieten. Voor wat betreft de kwaliteit is een lange levensduur gegarandeerd. Het is echter ook van belang om met de mogelijkheid van diefstal rekening te houden. De damesfietsen bruin met versnelling in ons aanbod kunnen al voorzien zijn van een ringslot. Dat neemt niet weg dat u voor een betere beveiliging kunt zorgen door van een extra fietsslot gebruik te maken. Door het gebruik van twee sloten wordt de kans dat de fiets gestolen wordt aanzienlijk kleiner.

> Een andere fiets nodig? Bekijk eens de transportfiets dames!

Vanaf welke lengte is een 28 inch fiets geschikt?

Al vanaf 145 cm. Vaak wordt ook een leeftijd aan de 28 inch gekoppeld, vanaf 12 jaar is gemiddeld genomen de 28 inch fiets geschikt.

Uit hoeveel versnellingen kan je kiezen in jullie assortiment damesfietsen?

Je kunt damesfietsen kopen met 3, 6, 7 8, 18 of 21 versnellingen. Al vanaf €299,- te koop in onze webshop.

Heeft elke fiets een ART-2 gekeurd slot?

Nee, dit is verschillend per model damesfiets. Heeft de fiets die je graag wilt aanschaffen geen ART-gekeurd slot? Dan kun je altijd nog een ART-gekeurd hangslot aanschaffen.