Sorteren op:

Bruine herenfietsen zonder versnelling: gratis verzending

Een herenfiets in het bruin zonder versnellingen is een tijdloos model. Het zijn echte Hollandse fietsen Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
die bekend staan om hun degelijkheid en functionaliteit. Daarbij is het met name belangrijk dat je lekker kunt fietsen zonder dat er allerlei onderdelen op zitten die je niet gebruikt maar die wel kapot kunnen. Een voorbeeld daarvan zijn versnellingen. In Nederland zijn versnellingen op je fiets totaal overbodig. Er zijn vrijwel geen lange hellingen en door de overvloed aan fietspaden hoef je ook niet door de modder of los zand te fietsen. Een fiets met versnellingen kan alleen maar zorgen voor problemen en extra kosten. Om die reden zitten er geen versnellingen op de herenfietsen met een bruine kleur. Degelijkheid en duurzaamheid staan voorop zodat jij ongestoord en zonder zorgen aankomt waar je wezen moet.

Herenfiets in het bruin zonder versnellingen: een goede fiets

Een goede fiets kun je eigenlijk overal voor gebruiken. Voor dagelijks gebruik is het absoluut niet nodig om allerlei toeters en bellen op je fiets te hebben. Sterker nog, deze zitten alleen maar in de weg en je hebt kans dat ze kapot gaan. Deze bruine herenfietsen beschikken alleen over de onderdelen die je gebruikt om echt te fietsen. Door het uitgebreide netwerk van fietspaden in ons land is het heerlijk om een tocht te maken of met de fiets naar de supermarkt te gaan in plaats van de auto. Zo zet je een stap in de goede richting om het milieu te beschermen en bespaar je bovendien heel wat geld op jaarbasis. Deze bruine herenfietsen zijn voor van alles te gebruiken:

  • Je kinderen naar school brengen
  • Boodschappen doen
  • Een fietstocht maken
  • Op een gezonde manier naar je werk gaan
  • Lekker uitwaaien in het weekend of op een andere vrije dag

> Gratis verzending: Bestel nu een duwfietsje!

Op deze manier weet je precies welke framemaat bij jouw lengte past

Er zijn veel mensen die graag een fiets willen kopen maar er niet zeker van zijn welke framemaat ze nodig hebben. Gelukkig is hier een handige methode voor waarmee je in een handomdraai weet welk frame bij jou past. Door de binnenlengte van je been op te meten en deze te vermenigvuldigen met 0,68 kom je uit bij het getal dat overeenkomt met de maat van het frame dat je nodig hebt. Het is belangrijk dat je een fiets hebt die de juiste hoogte heeft. Je kunt je daardoor veel makkelijker voortbewegen en bovendien is het een stuk veiliger.

> Tot 40% korting: Bekijk nu Popal Daily Dutch!