Sorteren op:
Bruine kinderfiets

Bruine kinderfiets van uitstekende kwaliteit

U kunt voor het vinden van de ideale bruine kinderfiets gebruikmaken van het aanbod van Fietsenopfietsen.nl. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren

2 producten in totaal

Filteren
Voor iedere fiets geldt dat wij een uitstekende kwaliteit garanderen en daarom zijn er ook uitsluitend kwaliteitsmerken in ons assortiment te vinden. Uiteraard wel voor de scherpste prijs, want daar staan wij ook om bekend. U kunt op een eenvoudige manier een bruine kinderfiets uitzoeken en bestellen. De fietsen kunt u eerst met elkaar vergelijken om daarna van de favoriete modellen de nadere beschrijving door te nemen. Daarin staan namelijk de specificaties vermeld. Uiteraard is het van belang om rekening te houden met de lengte van uw kind voor het bestellen van een fiets en daarvoor is de handige matentabel beschikbaar.

Kinderfiets bruin nu besteld is snel geleverd

Als de kinderfiets bruin vandaag nog wordt besteld, dan kan deze nog binnen twee werkdagen door Fietsenopfietsen.nl geleverd worden. Er geldt zelfs een 24uursservice voor de levering van bestellingen die op werkdagen voor 12.00 uur in de ochtend zijn gedaan. Bestelt u snel, dan kan uw kind ook snel op een prachtige kinderfiets wegrijden. Maak eerst uw keuze voor een van de kinderfietsen in een bruine uitvoering en voeg deze dan eenvoudig aan het winkelmandje toe. Dat is de eerste stap in het bestelproces dat zich verder helemaal vanzelf wijst. Bij de betaalopties hebt u eerst de keuze om vooraf of pas achteraf te betalen. Nadat uw bestelling is voltooid zal deze zo snel mogelijk in behandeling worden genomen en maken wij de kinderfiets gereed voor levering met gratis verzending.
 

In welke inchmaten zijn de kinderfietsen verkrijgbaar?

De kinderfietsen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 10/12/14/16/18/20/22/24/26/28. 10 inch is geschikt voor de leeftijd 1-3 jaar, waarbij 28 inch geschikt is voor 12+ jaar.

In hoeveel kleuren zijn de kinderfietsen beschikbaar?

De kinderfietsen zijn verkrijgbaar in 15+ kleuren, waarbij wit / zwart / roze de meest populaire kleuren zijn.

Wat voor soort kinderfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen kinderfietsen in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij verkopen zowel kinderfietsen voor kleintjes met duwstang, loopfietsen en zijwieltjes, als grotere kinderfietsen met versnellingen en stoere voorrekjes.