Sorteren op:

Bruine kinderfietsen 20 inch: tot 40% korting!

Bruine kinderfietsen 20 inch staan aan de basis voor meerdere jaren fietsplezier. Het is namelijk zo Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
dat de 20 inch kinderfietsen bruin op een manier ontworpen zijn dat uw kind er vanaf een leeftijd van 6 jaar meerdere jaren op kan fietsen. De verklaring hiervoor is heel simpel, want het zadel en het stuur kunnen in hoogte versteld worden. U kind dan ook tot een jaar of 8 of zelfs langer op een 20 inch kinderfiets bruin fietsen.

Er zijn ouders die vooral naar de eigen voorkeuren kijken als het gaat om het kopen van een 20 inch kinderfiets bruin. Het is echter van belang om vanuit het perspectief van uw kind te kijken en bijvoorbeeld niet een 20 inch kinderfiets bruin kopen als deze nog te groot is in verhouding tot de lengte. Of als uw kind duidelijk een andere voorkeur heeft.

20 inch kinderfiets bruin met gratis verzending

Een bruine kinderfiets 20 inch wordt altijd met gratis verzending geleverd. Alle 20 inch kinderfietsen bruin zijn te leveren vanuit voorraad. Dat maakt het mogelijk om de volgende dag al een 20 inch kinderfiets bruin te kunnen bezorgen. Hiervoor dient de bestelling echter wel voor 13.00 uur gedaan te zijn. Voor wat betreft het afrekenen van de bestelling wordt een optie geboden om dat pas achteraf te doen. U heeft echter ook de mogelijkheid om vooraf te betalen.

> Het gehele assortiment kinderfietsen 20 inch bekijken?

Veiligheid is het belangrijkste

Indien u voor extra veiligheid voor uw kind in het verkeer kiest tijdens het fietsen op een van de kinderfietsen 20 inch bruin dan kunt u de keuze maken om een fietshelm aan te schaffen. Misschien is uw kind al wel gewend om met een fietshelm te fietsen, maar misschien ook niet. In de leeftijd van 6 tot 8 jaar wordt vaak op een actievere manier deelgenomen aan het verkeer. Dat betekent dat er ook meer risico gelopen wordt tijdens het fietsen op een kinderfiets 20 inch bruin. Een fietshelm biedt dan bescherming.

> Een goedkopere kinderfiets kopen?

Voor welke leeftijd is een kinderfiets van 20 inch?

Over het algemeen voor kinderen tussen de 6 - 8 jaar. De lengte is beter om als leidraad te nemen: 20 inch fietsen zijn geschikt voor kinderen met een lengte rond de 115 cm.

Hebben de kinderfietsen van 20 inch al versnellingen?

Ja, dat is mogelijk. Al hebben de meeste 20 inch fietsen geen versnellingen. De kinderfietsen 20 inch mét versnelling bestaan uit 3, 6 of 7 versnellingen.

In hoeveel kleuren zijn de 20 inch fietsen beschikbaar?

In maar liefst 10+ kleuren. De kleuren worden vaak gecombineerd met andere mooie kleuren of prints.