Sorteren op:
Bruin meisjesfiets

Bruine meisjesfietsen: hip, modern, en erg goedkoop

Een bruine meisjesfiets klinkt misschien niet als de hipste fiets die je voor je dochter kan Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
kopen. Toch is dat verre van waar. Bruin wordt juist weer een hele modieuze kleur en er zijn steeds meer mensen die iets bruins aanschaffen. Bruine shirts, sweaters, en schoenen worden steeds populairder. Ook wat betreft fietsen is bruin een goede keuze. Een meisjesfiets bruin kan daarom een echte aanwinst zijn voor jouw dochter. De meisjesfiets bruin kun je in verschillende maten kopen, waaronder 14 inch, 18 inch, en 20 inch. Dat ligt er uiteraard aan hoe groot jouw dochter al is. Bovendien kun je de meisjesfiets bruin ook met zijwieltjes kopen. Zo is de fiets dus ook uitermate geschikt voor iemand die nog niet zo goed kan fietsen. De bruine meisjesfiets kun je zeker kopen wanneer je je dochter wilt leren fietsen.

Handige bruine meisjesfiets op fietsenopfietsen.nl

Bij ons kun je terecht voor de mooiste bruine meisjesfietsen. Zo heb je fietsen in verschillende modellen, maten, en kleuren. Naast bruin kun je ook een fiets kopen in het goud, zilver, rood, oranje, roze, en nog veel meer kleuren. Ook zijn er uiteraard jongensfietsen te koop op fietsenopfietsen.nl. Wanneer je nog een fiets zoekt voor jouw zoon of dochter, moet je dus zeker niet aarzelen om eens op deze website te kijken. Bovendien heeft deze website altijd goede aanbiedingen en biedt de webshop scherpe prijzen aan. Zo kun je dus altijd een goede fiets voor je kind kopen, zonder dat dat veel geld hoeft te kosten.

> Vandaag besteld = gratis verzending binnen 24 uur: Bekijk nu de Popal kinderfiets!

Tips voor als je een lange fietstocht wilt maken met je kind

Een lange fietstocht maken is een heerlijke activiteit. Maar wanneer je nog met jongere kinderen zit, moet je wel goed oppassen dat je niet te ver gaat. Hieronder staan een aantal tips voor als je een lange fietstocht wilt maken met je kind.

  • Bedenk van tevoren goed waar je langs wilt. Zo kom je niet voor nare verrassingen te staan. Stel immers dat de route toch langer blijkt te zijn dan je dacht; dit kan erg naar zijn voor je kind. Wanneer je nog niet zo goed kan fietsen, is dit erg zwaar. Bovendien worden kinderen een stuk sneller moe dan volwassenen.
  • Neem voldoende drinken mee. Goed drinken is erg belangrijk tijdens het sporten, zeker wanneer het warm weer is. Let daarom altijd goed op dat je je kind genoeg laat drinken.
  • Neem wat voedsel mee als tussendoortjes, maar ook voor de echte trek. Van sporten krijg je honger, en je wilt niet zonder eten komen te zitten.

> De Popal Cooper fiets: Verzending = gratis!

Welke maten meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

Alle maten. Meisjesfietsen verkopen wij voor de allerkleinsten van 1-3 jaar (10 inch) tot en met de oudere leeftijden 10 -14 jaar (26 inch). Kijk vooral naar de lichaamslengte wanneer je de juiste maat wilt uitkiezen. 10 inch= is geschikt voor 85-100 cm, waarbij 26 inch geschikt is voor rond de 145 cm.

Welke merken meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

We verkopen bekende merken als Altec, Popal, Spirit en Volare. Maar ook bijvoorbeeld voor de kleine kinderen de bekende stripfiguren als DisneyFrozen 2, Disney Princess, Minnie Mouse en Peppa Pig.

Hebben de meisjesfietsen ook versnellingen?

Jazeker. Voornamelijk de fietsen voor oudere meisjes hebben versnellingen. Vanaf de 20 inch fietsen kun je kiezen voor een fiets met versnellingen.