Sorteren op:

Bruine meisjesfietsen 24 inch: korting tot 40%

Bruine meisjesfietsen 24 inch zijn ideaal om meerdere jaren op te fietsen. Zeker als uw dochter Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
er zodra het qua lengte kan er gebruik van maakt. De 24 inch meisjesfietsen bruin zijn op basis van de wielmaat namelijk al geschikt voor meiden vanaf 8 jaar. Er kan tot ongeveer een leeftijd van 12 jaar op een 24 inch meisjesfiets bruin gefietst worden. Dat laat de kwaliteit zeker toe, want wij bieden u alleen kwaliteitsfietsen voor de scherpste prijzen.

Daar komt bij dat van alle meisjesfietsen 24 inch bruin zowel het zadel als het stuur heel eenvoudig in hoogte te verstellen zijn. Als u een meisjesfiets 24 inch bruin koopt voor u dochter en die krijgt ineens een groeispurt dan is het belangrijk om de hoogte van het zadel en het stuur weer opnieuw in te stellen op basis van de lengte.

Meisjesfiets 24 inch bruin snel geleverd met gratis verzending

U kunt besluiten om zelf een keuze te maken voor een bruine meisjesfiets 24 inch. Het is echter veel leuker en zeker succesvoller als u samen met uw dochter een keuze maakt uit het aanbod met 24 inch meisjesfietsen bruin. Dan is een eventuele teleurstelling in elk geval uitgesloten. Bovendien is het ook gewoon leuk om samen de beslissing te nemen voor een belangrijke aanschaf in de vorm van een 24 inch meisjesfiets bruin.

Terug naar > 24 inch meisjesfiets

Géén verzendkosten

Alle meisjesfietsen 24 inch bruin die in het aanbod gepresenteerd worden, zijn vanuit voorraad leverbaar. Dat garandeert direct al een snelle levering. De levering van de meisjesfiets 24 inch bruin kan de dag na uw bestelling al geschieden. Wij zorgen er bovendien voor dat er geen extra kosten bovenop komen, want de verzending van de bruine meisjesfiets 24 inch is namelijk helemaal gratis. Die kosten komen voor onze rekening.

Terug naar > alle meisjesfietsen

Voor welke leeftijd is een 24 inch meisjesfiets geschikt?

24 inch meisjesfietsen zijn geschikt voor de leeftijd van 8-12. Het ene kind groeit harder dan het andere kind. Let daarom liever op de lengte. Is jouw kind rond de 130 cm? Dan past. een 24 inch fiets perfect.

In welke kleuren is de 24 inch meisjesfiets beschikbaar?

Allerlei kleuren. In maar liefst 9+ kleuren. Wil je bijvoorbeeld een groene fiets? Dan kun je uit verschillende tinten groen kiezen: oceaan groen, zeegroen, pistache groen of mat groen.

Verkopen jullie ook 24 inch fietsen met een voorrek?

Ja. De voorrekjes voor op je fiets zijn erg populair. Bijna al onze modellen van 24 inch hebben een voorrekje.