Sorteren op:

Bruine meisjesfiets 26 inch met keuze uit verschillende tinten

Een bruine meisjesfiets 26 inch is in het assortiment van Fietsenopfietsen.nl in meerdere uitvoeringen aanwezig en Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
daarbij zijn er zelfs verschillende tinten bruin beschikbaar. U kunt dan ook bij het uitzoeken van een bruine meisjesfiets 26 inch met de gewenst tint rekening houden. Er zijn talloze bruine tinten en in ons aanbod met fietsen kunt u onder meer een keuze maken voor bijvoorbeeld een cappuccinoachtige kleur. Het beste is om de modellen met elkaar te vergelijken en ook in te zoomen op de details van de fiets. Dat kunt u doen door met de muis de afbeelding aan te klikken en over de onderdelen met de muis te bewegen. U kunt dan naast de afbeelding ook meteen de eigenschappen ontdekken.

Meisjesfiets bruin 26 inch morgen al in huis met gratis verzending

 U kunt bij Fietsenopfietsen.nl 24 uur per dag terecht om een bestelling te plaatsen en als u dat in de ochtenduren doet, kunt u de meisjesfiets bruin 26 de volgende dag al aan de deur geleverd krijgen. Uiteraard met gratis verzending, want dat is een service die wij aan al onze klanten bieden die online een fiets bestellen. Bovendien bent u bij ons standaard voordelig uit doordat wij de prijzen zo scherp mogelijk houden. Ook ten aanzien van de wijze van betalen komen wij u graag tegemoet. U kunt in de eerste plaats namelijk bij ons eenvoudig kiezen of u achteraf betaalt of gelijk met het afronden van de bestelling.

Voor welke leeftijd is de 26 inch meisjesfiets geschikt?

Voor de leeftijd van 10-14 jaar. Omdat het ene kind sneller groeit dan het andere kind, is het handiger om naar de lengte te kijken. Is jouw kind rond de 145 cm? Dan is een 26 inch fiets prima geschikt.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Dit verschilt per model. De meeste meisjesfietsen van 26 inch hebben een voorrekje boven het wiel. Daarnaast verkopen we ook modellen zonder voorrekje.

Van welke merken hebben jullie 26 inch meisjesfietsen in het assortiment?

Wij verkopen meisjesfietsen van 26 inch van de bekende merken Altec, Popal, Spirit en Volare, waarvan Altec en Popal de meest populaire fietsen zijn.