Sorteren op:

Bruine moederfietsen: gratis verzending!

Bruine moederfietsen bieden optimaal opstapgemak en een groot comfort als u een kind of twee kinderen Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
meeneemt op de fiets. De ruimte die geboden wordt op de bruine moederfietsen maakt het namelijk heel gemakkelijk om een fietsstoeltje te bevestigen en uw kind mee te nemen. Dat geldt zowel voor achterop de bruine moederfiets op de bagagedrager als voorop de fiets. U heeft dan genoeg beenruimte om eenvoudig op te stappen en volop comfort tijdens het fietsen.

De lage opstap is een specifiek kenmerk van een moederfiets bruin. Uiteraard kunnen er verschillen zijn in eigenschappen en design als er sprake is van een divers aanbod van moederfietsen bruin. Zo kan er voor extra comfort gekozen worden door een model te kopen dat over versnellingen beschikt. Dat is namelijk ideaal om lange afstanden en door weer en wind comfortabel te blijven fietsen.

Moederfiets bruin: voor 13u besteld, morgen in huis!

Als u een bruine moederfiets bruin bij Fietsenopfietsen.nl aanschaft dan bent u verzekerd van een aantal aspecten. In de eerste plaats bezorgen wij bruine moederfietsen met gratis verzending, zodat extra kosten voor de levering uitblijven. Bovendien zijn de prijzen die wij hanteren voor een bruine moederfiets scherp gesteld. Zo bent u voordelig uit. Daarnaast bieden wij graag een extra service ten aanzien van de betaling. De opties die geboden worden, bestaan uit het direct voldoen van de rekening of pas nadat u de damesfiets in ontvangst heeft genomen.

> Bekijk alle moederfietsen!

Comfort en gemak staat voorop!

Moederfietsen bruin bieden alle gemak van de wereld en dat is ook nog van toepassing op het moment dat uw kinderen uit de fietsstoeltjes zijn gegroeid. Het comfort en gemak blijven aanwezig en u kunt dan ook vele jaren met veel plezier op een moederfiets bruin fietsen. Denkt u er wel aan de fiets goed te beveiligen? Dat kan met een extra stevig kettingslot.

> Toch een andere damesfiets?