Sorteren op:
Bruine omafiets

Bruine omafiets in stijlvolle uitvoering

Een bruine omafiets beschikt in ieder geval over het kenmerk van een stijlvolle en klassieke uitstraling, Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
want daar wordt de kleur bruin doorgaans mee geassocieerd. Bij Fietsenopfietsen.nl is geen enkele bruine omafiets hetzelfde, want er zijn namelijk verschillende uitvoeringen in divers bruintinten beschikbaar. De ene kleur bruin is namelijk niet gelijk aan de andere kleur bruin, zodat u met uw keuze voor een bruine omafiets daar uiteraard rekening mee kunt houden. De beschikbare omafietsen in de kleur bruin zijn gebaseerd op het klassieke model en hebben een eigentijdse uitstraling gekregen. Bijvoorbeeld door de fiets van een voorrek te voorzien.

Omafiets bruin omafiets met gratis verzending en snelle bezorging

Als u een omafiets bruin koopt bij Fietsenopfietsen.nl, dan bent u in de eerste plaats verzekerd van de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast profiteert u meteen ook van onze uitstekende klantgerichte service, waar wij onder meer de gratis verzending en uiteraard de snelle bezorging toerekenen. De volgende dag al bezorgen, is bijvoorbeeld mogelijk als de bestelling in de ochtend op een werkdag door ons is ontvangen. De klantgerichte service gaat echter verder, want wij bieden ook meerdere mogelijkheden om de fiets af te rekenen. Dat kan namelijk naar keuze gelijk bij de bestelling door voor een van de betaalopties als PayPal, iDeal of een andere mogelijkheid te kiezen. Er wordt tegelijkertijd in dat rijtje ook de mogelijkheid geboden om te kiezen voor een betaling die achteraf plaatsvindt. Dat betekent dat betalen na bezorging mogelijk is.

Welke merken omafietsen verkopen jullie?

Wij hebben fietsen van deze merken in het assortiment: Altec, Popal, Spirit, Volare en ChupaChups.

Hoeveel versnellingen hebben de omafietsen?

Dat verschilt per model. We verkopen zowel omafietsen zonder versnelling als met 3 of 7 versnellingen.

In hoeveel kleuren zijn de omafietsen beschikbaar?

Je kunt de fietsen in allerlei kleuren bestellen. We hebben meer dan 12 verschillende kleuren in het assortiment. Daarnaast verkopen we ook fietsen met een leuke print.