Sorteren op:

Bruine omafietsen 20 inch: gratis bezorging!

Bruine omafietsen 20 inch zijn met een hip design ontworpen, waarbij het authentieke karakter uiteraard door Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
de vormgeving van het frame wel bewaard is gebleven. Het gebogen frame is karakteristiek voor de 20 inch omafietsen bruin en typerend voor het model. Een 20 inch omafiets bruin is een prima keuze als u op zoek bent naar een stevige fiets die kwaliteit en stabiliteit biedt.

Stabiliteit is uiteraard belangrijk als het gaat om fietsen op een omafiets 20 inch bruin. Door de uitvoering van de omafietsen 20 inch bruin is er sprake van de nodige stabiliteit. De zithouding waarbij uw kind vrij rechtop zit, is bijzonder aangenaam en geeft een goed overzicht. U kunt het zadel zo afstellen dat de voetjes nog de grond kunnen raken. Het stuur moet dan uiteraard niet te hoog, maar ook niet te laag worden afgesteld.

> Terug naar 20 inch omafiets

Omafiets 20 inch bruin: direct leverbaar

De bruine omafiets 20 inch die u uitkiest, wordt snel geleverd met gratis verzending. Alle 20 inch omafietsen bruin zijn voorradig en kunnen om die reden dan ook heel snel verzonden worden. De 20 inch omafiets bruin van uw voorkeur kan al morgen bezorgd worden als deze voor 13.00 uur besteld wordt. Gratis verzending is standaard van toepassing,

Hip design in opvallende kleuren

De omafietsen 20 inch bruin zijn van een hip design voorzien, maar het is uiteraard belangrijk dat uw kind de fiets ook leuk vindt. Als u samen met uw dochter de keuze maakt voor een omafiets 20 inch bruin is dat niet alleen leuk, maar ook zinvol. Uw dochter kan er namelijk meerdere jaren op fietsen, want de inchmaat laat zien dat de fiets voor kinderen van 6 tot 8 jaar geschikt is. Dat betekent meerdere jaren fietsplezier als uw kind ook blij is met de keuze die gemaakt wordt.

Terug naar alle omafietsen