Sorteren op:

Bruine omafietsen 24 inch hebben een inchmaat die is afgestemd voor meiden in de leeftijd vanaf Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
8 jaar. Als u bijvoorbeeld voor uw dochter de 24 inch omafiets bruin voor de achtste verjaardag koopt dan heeft uw kind de mogelijkheid om er meerdere jaren op te fietsen. De 24 omafietsen bruin worden namelijk geschikt geacht voor kinderen in de leeftijd tot 10 jaar. Dan dient natuurlijk het aspect van de lengte zich aan.

Kinderen van 8 tot 10 jaar kunnen een periode hebben, waarin de lengte omhoog schiet. In dat geval heeft u altijd de mogelijkheid om het zadel en het stuur van de omafiets 24 inch bruin op de nieuwe lengte af te stemmen. Deze optie wordt standaard geboden bij alle omafietsen 24 inch bruin. Verder geldt dat de kwaliteit uiteraard eveneens garant staat voor meerdere jaren fietsplezier.

Bruine 24 inch omafiets: samen zoeken met uw dochter

Als de aankoop van een bruine omafiets 24 inch een verrassing voor uw dochter is dan kunt u eventueel tussen neus en lippen doorvragen waar haar voorkeur specifiek naar uitgaat. Of als het geen verrassing is dan kunt u samen met uw dochter naar de aangeboden 24 inch omafietsen kijken. Zo kunt u samen tot een keuze komen voor het kopen van een 24 inch omafiets bruin.

> Terug naar alle 24 inch omafietsen

Gratis bezorging: bestel vóór 13.00 uur

Fietsenopfietsen.nl vindt het belangrijk om een klantgerichte service te bieden. Dat houdt in dat u geen verzendkosten hoeft te betalen voor het aan huis laten bezorgen van de omafiets 24 inch bruin. Een extra voordeel is dat alle omafietsen 24 inch bruin die besteld worden voor 13.00 uur vanuit voorraad de volgende dag al op het opgegeven adres kunnen worden afgeleverd. Wilt u direct de betaling voldoen of pas na ontvangst? Beide opties zijn mogelijk.

> Terug naar alle omafietsen