Sorteren op:

Bruine transportfiets 26 inch voor 10 tot 14-jarige

Bruine transportfietsen 26 inch zijn ontworpen voor kinderen in de leeftijdsgroep van 10 tot 14 jaar. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Uw kind kan dan ook gedurende een lange periode fietsen op een 26 inch transportfiets bruin. Niet alleen omdat de kwaliteit uitstekend is van de 26 inch transportfietsen bruin die wij aanbieden, maar ook omdat het stuur en het zadel versteld kunnen worden.

Ook als uw kind groeit, fietst uw kind in de meest optimale zithouding als uw het zadel en het stuur op de nieuwe lengte afstemt. De transportfietsen 26 inch bruin voorzien overigens ook in praktisch gemak. Als uw kind bijvoorbeeld naar school fietst dan is er de keuze om de schooltas op de voordrager of op de bagagedrager te plaatsen. Het is ook leuk om meteen een fietskrat mee te bestellen die gemonteerd kan worden op de voordrager van de transportfiets 26 inch bruin.

26 inch transportfietsen bruin met gratis verzending

Bruine transportfietsen 26 inch worden door Fietsenopfietsen.nl met gratis verzending vanuit voorraad geleverd. Dat betekent dat u morgen bij een bestelling die gedaan wordt voor 13.00 uur de 26 inch transportfiets bruin van uw keuze al aan de deur kunt verwachten. Het achteraf betalen van 26 inch transportfietsen bruin is een optie waarvoor u bij de bestelling kunt kiezen.

> Bekijk alle 26 inch transportfietsen

Overleg met uw kind

In de leeftijd van 10 tot 14 jaar hebben kinderen een eigen mening. U kunt dan ook met uw kind in overleg gaan om uit het aanbod van transportfietsen 26 inch bruin samen een keuze te maken. Dan is het succes van de aankoop in elk geval zeker gegarandeerd. U kunt bij de bundelkorting kijken indien u bijvoorbeeld nog extra een fietsslot of een fietsmand of fietskrat wenst aan te schaffen. Dat levert namelijk voordeel op in verband met een lagere prijs.

> Bekijk het gehele aanbod voor uw transportfiets