Sorteren op:

Crèmekleurige mamafietsen: tot 40% voordeel!

Crèmekleurige mamafietsen bieden nu eenmaal door de vormgeving en gebruik van materialen extra gemak. Het is Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
dan ook zo dat een crèmekleurige mamafiets ideaal is voor moeders met jonge kinderen die op de fiets worden meegenomen. De lage instap is een voorbeeld van een uniek kenmerk van de crèmekleurige mamafietsen, maar er zijn uiteraard meer specifieke eigenschappen van toepassing.

Een voorbeeld daarvan is het brede of hoge stuur waar de mamafietsen crème over beschikken. Ook is er doorgaans sprake van een stalen frame dat robuust is uitgevoerd en bovendien is de mamafiets crème met een extra stevige standaard uitgerust. Dat is uiteraard belangrijk op het moment dat u uw kindje in het fietsstoeltje plaatst, zodat de nodige stabiliteit wordt geboden. Verder is dit fietstype zo ontworpen dat er zware spullen op vervoerd kunnen worden en is er sprake van een uitstekend remsysteem.

Mamafiets crème met gratis verzending

Iedere crèmekleurige mamafiets in ons aanbod is op voorraad. Dat betekent dat er direct vanuit de voorraad een verzending kan plaatsvinden als het gaat om crèmekleurige mamafietsen. Wij zorgen er dan ook voor dat de crèmekleurige mamafiets die voor 13.00 uur besteld wordt binnen een dag thuis wordt bezorgd. U kunt daarbij rekenen op gratis verzending, want verzendkosten worden niet door ons in rekening gebracht.

> Toch een andere mamafiets uitzoeken?

Kies uit meerdere stijlen en ontwerpen!

De mamafietsen crème zijn in meerdere stijlen en ontwerpen beschikbaar. Deze variatie houdt in dat u met verschillende voorkeuren rekening kunt houden. Bijvoorbeeld met een voorkeur voor een mamafiets crème met meerdere versnellingen. Ook ten aanzien van het remsysteem kunt u een voorkeur hebben net als met betrekking tot de aanwezigheid van verlichting en reflectoren. Een eerste indruk kunt u verkrijgen door de afbeeldingen te bekijken om daarna verder te kijken naar de specifieke kenmerken van elke damesfiets.

> Bekijk ook eens het gehele assortiment damesfietsen!

Wat zijn mamafietsen?

Mamafietsen zijn speciaal gemaakt om kinderen te vervoeren. Zo is er extra ruimte om een kinderzitje te monteren of heeft het een lagere opstap. Daarnaast is deze fiets een stuk steviger dan een normale fiets.

Wat is dé ideale mamafiets?

Dit hangt af van jouw wensen. Ga voor jezelf na wat je belangrijk vindt aan een mamafiets. Onderwerpen waar je bijvoorbeeld over na kunt denken: lagere opstap, dikkere banden, extra ruimte kinderstoeltje, voldoende versnellingen en een breder stuur.

Welke merken mamafietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen mamafietsen van de bekende merken Altec, Popal en Spirit. Deze fietsen zijn in maar liefst 10+ kleuren te verkrijgen.