Sorteren op:

Crèmekleurige meisjesfietsen 12 inch met zijwieltjes

Alle crèmekleurige meisjesfietsen 12 inch die u bij ons voordelig kunt aanschaffen, zijn van zijwieltjes voorzien. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Dat is natuurlijk ook logisch, want een 12 inch meisjesfiets crème is geschikt voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar. Met 2 jaar zijn er nog maar weinig tot geen meisjes die echt zelfstandig kunnen fietsen. Dat is dan ook de reden dat de 12 inch meisjesfietsen crème geleverd worden met zijwieltjes.

Die kunnen er rustig op blijven zitten tot uw dochter zover is om zelfstandig te fietsen. Of zolang uw dochter op de meisjesfiets 12 inch crème blijft fietsen. Dat kan tot een leeftijd van ongeveer 4 jaar. Op die leeftijd zijn er nog altijd veel meisjes die met zijwieltjes op een van de meisjesfietsen 12 inch crème blijven fietsen tot er over gestapt wordt naar een fiets met een grotere wielmaat.

Meisjesfiets 12 inch crème: binnen één dag bezorgd!

Bij ons profiteert u van de scherpe prijzen en snelle levering zonder dat daarbij extra verzendkosten in rekening worden gebracht. De snelle verzending van de meisjesfiets crème 12 inch van uw keuze kan gegarandeerd worden doordat er vanuit voorraad geleverd wordt. Dat betekent dat elke crèmekleurige meisjesfiets 12 inch binnen een dag al bij u thuis afgeleverd kan worden. In ieder geval als u de bestelling voor een van de meisjesfietsen 12 crème voor 13.00 uur op een werkdag realiseert.

>> Terug naar alle kinderfietsen

Leuk cadeau

Meisjes van 2 tot 4 jaar kunnen al een heel eigen willetje hebben. Als de crèmekleurige meisjesfiets 12 inch niet als verrassing voor een verjaardag wordt gegeven dan is het wellicht een goed idee om samen de keuze te maken. U kunt er dan even gezellig voor gaan zitten met uw dochter om de mogelijkheden te bekijken. Als de keuze dan valt op een 12 inch meisjesfiets crème dan kunt u deze meteen bestellen.