Sorteren op:

Crèmekleurige meisjesfietsen 20 inch: meisjes vanaf 6 jaar

Crèmekleurige meisjesfietsen 20 inch zijn voor meisjes vanaf 6 jaar ideaal om op te gaan fietsen. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Dat heeft uiteraard alles te maken met de inchmaat van de wielen. Het is ook zo dat de 20 inch meisjesfietsen crème meerdere jaren van pas komen. De leeftijdscategorie ligt namelijk tussen 6 en 8 jaar waar een 20 inch meisjesfiets crème geschikt voor is. Daar komt natuurlijk bij dat u in de gelegenheid wordt gesteld om het zadel en het stuur te verhogen.

Dat is standaard van toepassing op alle meisjesfietsen 20 inch crème. Een meisjes van net 6 jaar heeft gemiddeld een andere lengte dan een meisje dat bijna de leeftijd van 8 jaar bereikt. Verder is het zo dat Fietsenopfietsen.nl uitsluitend voor de beste kwaliteit kiest. Dat betekent dat u weer kunt rekenen op een meisjesfiets 20 inch crème van een goede kwaliteit die lang meegaat.

20 inch meisjesfiets crème: bezorging in één werkdag

U kunt altijd overwegen om samen met uw dochter een keuze te maken voor een crèmekleurige meisjesfiets 20 inch. Het is leuk om te ontdekken welke voorkeur uw dochter heeft. Bovendien is het op deze manier onmogelijk dat uw dochter teleurgesteld wordt. U kiest dan namelijk samen uit het aanbod met 20 inch meisjesfietsen crème de leukste fiets. Of wordt de aankoop van een 20 inch meisjesfiets crème een verrassing? Probeer er dan op een andere manier achter te komen op welke meisjesfiets 20 inch crème uw dochter graag wil fietsen.

Extra voordeel

Als u een keuze gemaakt heeft uit het aanbod met meisjesfietsen 20 inch crème hoeft u niet lang te wachten op de levering. De fiets kan namelijk binnen een dag al worden bezorgd. Bovendien is het zo dat u geen verzendkosten betaalt, want er is sprake van bezorging met gratis verzending.

Voor welke leeftijd is de 20 inch fiets geschikt?

20 inch fietsen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6-8 jaar. Maar kijk vooral naar de lengte. Het ene kind is het andere kind niet. Is jouw kind rond de 115 cm, dan is een 20 inch fiets zeker geschikt.

In welke kleuren zijn de 20 inch meisjesfietsen leverbaar?

In 10+ kleuren. Kies een mooie kleur uit in het filtermenu. Kies je bijvoorbeeld groen, dan verschijnen alle tinten groen op je beeldscherm: Pistache groen, ocean green en normaal groen.

Zijn de 20 inch meisjesfietsen veilig?

Absoluut! De 20 inch meisjesfietsen zijn heel veilig dankzij de reflectoren, goedwerkende remmen en het sterke frame. Daarnaast hebben de fietsen duidelijke LED verlichting. De gesloten kettingkast zorgt ervoor dat er geen nare schaafwonden ontstaan.