Sorteren op:

Crèmekleurige meisjesfiets 24 inch met keuze uit meerdere merken

Als u een crèmekleurige meisjesfiets 24 inch zoekt, dan hebt u keuze uit meerdere merken als Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
u van het aanbod van Fietsenopfietsen.nl gebruikmaakt. Keuze uit meerdere kwaliteitsmerken die wij bieden, betekent ook dat er diversiteit bestaat in de uitvoeringen, modellen en toepassing van details. Zo hebben wij onder meer een sportieve crèmekleurige meisjesfiets 24 inch beschikbaar met een trendy voordrager. In het aanbod met meisjesfietsen die geschikt zijn voor de leeftijd van 8 tot 12 jaar ontdekt u verder ook andere modellen, zoals een hippe omafiets. Aan de hand van de afbeeldingen krijgt u een goede indruk en bij ieder model staan verdere kenmerken vermeld, zodat het vergelijken gemakkelijk wordt gemaakt.

Meisjesfiets crèmekleurig 24 inch met gratis verzending

Bij Fietsenopfietsen.nl kunt u altijd op gratis verzending rekenen. Als u dan ook de meest ideale meisjesfiets crèmekleurig 24 inch hebt gevonden, kunt u deze bestellen voor de prijs die u ziet en komen er geen extra kosten bij. Deze service die wij bieden, wordt aangevuld met een extra snelle bezorgservice die bestaat uit een 24uurslevering. Wij kunnen de bestelling de volgende dag al bezorgen als u het bestelproces in de ochtend voor het tijdstip van 12.00 uur hebt afgerond. Hebt u de fiets in de middag of avond besteld, dan geldt dat wij de volgende dag de meisjesfiets voor transport aanbieden en wordt de bestelling de dag erna netjes bij u thuis of op een ander adres afgeleverd. U kunt overigens op meerdere manieren betalen en ook achteraf betalen is een optie.

Voor welke leeftijd is een 24 inch meisjesfiets geschikt?

24 inch meisjesfietsen zijn geschikt voor de leeftijd van 8-12. Het ene kind groeit harder dan het andere kind. Let daarom liever op de lengte. Is jouw kind rond de 130 cm? Dan past. een 24 inch fiets perfect.

In welke kleuren is de 24 inch meisjesfiets beschikbaar?

Allerlei kleuren. In maar liefst 9+ kleuren. Wil je bijvoorbeeld een groene fiets? Dan kun je uit verschillende tinten groen kiezen: oceaan groen, zeegroen, pistache groen of mat groen.

Verkopen jullie ook 24 inch fietsen met een voorrek?

Ja. De voorrekjes voor op je fiets zijn erg populair. Bijna al onze modellen van 24 inch hebben een voorrekje.