Sorteren op:

Crèmekleurige meisjesfiets 26 inch voor leeftijdsklasse 10 tot 14 jaar

U zoekt naar een crèmekleurige meisjesfiets 26 inch? Bij Fietsenopfietsen.nl hebben wij een ruim assortiment met Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
fietsen beschikbaar voor meiden in de leeftijdklasse van 10 tot 14 jaar. Aangezien de voorkeur voor een kleur nogal persoonlijk is en iedereen weer andere voorkeuren heeft, hebben wij een range aan kleuren beschikbaar. U kunt dan ook voor het kopen van een crèmekleurige meisjesfiets gebruikmaken van het aanbod dat wij voor u beschikbaar hebben. U kunt op uw gemak ook bij de fietsen in andere kleurencombinaties kijken of eventueel bij de kleur wit, waarvan fietsen in verschillende wittinten beschikbaar zijn.

Meisjesfiets crèmekleurig 26 inch bestellen voor 12.00 uur is de volgende dag bezorgen

Bij Fietsenopfietsen.nl is het heel eenvoudig om een bestelling online in te voeren en als dat voor 12.00 uur gedaan wordt, dan kunt u rekenen op onze supersnelle bezorgservice. Morgen kunnen wij in dat geval al de meisjesfiets crème 26 inch bij u aan de deur laten bezorgen. Of eventueel op een ander adres als u niet in de gelegenheid bent om de fiets zo snel al in ontvangst te nemen. Gratis verzending geldt bij ons voor alle fietsen, zodat voor het snelle bezorgen geen extra kosten door u betaald hoeven te worden. Met onze scherpe prijzen bent u dan ook standaard voordelig uit. Betalen kan online bij ons uiteraard op meerdere manieren, maar u mag ook de optie selecteren om pas achteraf de meisjesfiets crèmekleurig 26 inch te betalen.

Voor welke leeftijd is de 26 inch meisjesfiets geschikt?

Voor de leeftijd van 10-14 jaar. Omdat het ene kind sneller groeit dan het andere kind, is het handiger om naar de lengte te kijken. Is jouw kind rond de 145 cm? Dan is een 26 inch fiets prima geschikt.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Dit verschilt per model. De meeste meisjesfietsen van 26 inch hebben een voorrekje boven het wiel. Daarnaast verkopen we ook modellen zonder voorrekje.

Van welke merken hebben jullie 26 inch meisjesfietsen in het assortiment?

Wij verkopen meisjesfietsen van 26 inch van de bekende merken Altec, Popal, Spirit en Volare, waarvan Altec en Popal de meest populaire fietsen zijn.