Sorteren op:

Crème moederfietsen: tot wel 40 % korting

Veel moeders in Nederland nemen hun kinderen graag mee op de fiets. Ons land is een Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
echt fietsland dus dat is zo gek nog niet. Door de vele mooie fietspaden en het vlakke landschap is het voor fietsers goed vertoeven in ons land. Toch zijn niet alle fietsen geschikt om kinderen op te vervoeren. Deze crème moederfietsen zijn dat wel en dat maakt fietsen met kinderen weer een stuk leuker. Bovendien heb je het beste met je kinderen voor en dat ze veilig zijn in het verkeer is daar zeker onderdeel van.

Moederfiets met een crème kleur: veel voordelen

Veel fietsen zijn niet geschikt om te gebruiken als je een moeder bent en je kinderen graag met je meeneemt op de fiets. Deze moederfietsen in een crème kleur zijn speciaal ontwikkeld om kinderen op mee te nemen. Ze hebben bijvoorbeeld een lage instap waardoor je bij stoplichten geen problemen hebt om je evenwicht te bewaren. Doordat het frame extra stevig is vormen zware boodschappen en kinderen op de fiets geen probleem. Bovendien is het erg makkelijk om kinderzitjes op de crème moederfietsen te zetten, onder andere door de langere bagagedrager. De dubbele standaard zorgt ervoor dat de fiets stevig staat. Dat is vooral handig als er al een kind op de fiets zit. Fietsen met een normale standaard dienen altijd vastgehouden te worden omdat het gewicht van een kind de fiets anders doet omvallen. Enkele van de voordelen van een fiets die speciaal is gemaakt voor moeders:

  • De fiets beschikt over een extra stevig frame
  • De fiets heeft een lage instap
  • Het stuur is breder dan bij normale fietsen
  • Er is meer ruimte tussen het zadel en het stuur
  • De bagagedrager heeft extra lengte voor meer compatibiliteit met kinderzitjes
  • Een dubbele standaard zodat de fiets stevig blijft staan, ook als er een kind op de fiets zit

> Vandaag vóór 13:00 uur besteld = morgen in huis: De fietstas!

Bereken eenvoudig je framemaat

Als je interesse hebt in een moederfiets in crème dan is het belangrijk dat je de goede maat besteld. Een groot voordeel van een moederfiets is dat dit type extra veilig is. Het zou zonde zijn als dit verloren gaat omdat je beschikt over een fiets die te groot of te klein is. Je kunt eenvoudig te weten welk frame bij jouw lengte past door de volgende rekensom. Door de binnenlengte van je been op te meten en deze met 0,68 te vermenigvuldigen kom je uit bij het frame dat bij jou past.

> De Popal fiets: Verzending = gratis!