Sorteren op:

Crèmekleurige omafietsen 20 inch: Gratis bezorging!

Crèmekleurige omafietsen 20 inch zijn helemaal geweldig voor kinderen vanaf 6 jaar en tot een leeftijd Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
van ongeveer 8 jaar. Dat een 20 inch omafiets crème helemaal geweldig is, komt onder meer doordat deze fiets er niet alleen leuk uitziet, maar ook functioneel is qua stabiliteit en fietsgemak. Dat is namelijk de kracht van de 20 inch omafietsen crème.

Voor kinderen is de zithouding op de fiets uiteraard van groot belang. De zithouding is op een omafiets 20 inch crème ideaal. U kunt namelijk het zadel en het stuur zo afstellen dat de meest optimale fietshouding kan worden aangenomen. Uw kind moet nog met de voetjes bij de grond kunnen. Het voordeel van de omafietsen 20 inch crème is dat uw kind rechtop kan zitten door de afstand van het stuur tot het zadel.

20 inch omafiets crème in meerdere uitvoeringen

Bij Fietsenopfietsen.nl vindt u altijd een ruim en divers aanbod met kinderfietsen. Zo kunt u bij de keuze voor een crèmekleurige omafiets 20 inch dan ook een keuze uit meerdere uitvoeringen maken. De crèmetint kan net wat anders zijn, maar ook het design en uiteraard kunnen de 20 inch omafietsen crème van verschillende fietsfabrikanten afkomstig zijn. Er valt dan ook wat te kiezen en dat kunt u eventueel samen doen met uw kind om de ideale keuze voor een 20 inch omafiets crème te maken.

> Terug naar 20 inch omafiets

Bekijk de accessoires

Nadat u een keuze gemaakt heeft, kunt u de omafiets 20 inch crème in de winkelwagen plaatsen. Als u niet verder wilt winkelen, kunt u de bestelling afronden. Indien u bijvoorbeeld nog een fietshelm wenst te kopen dan kunt u op uw gemak even verder winkelen. Wij raden altijd aan om kinderen die op omafietsen 20 inch crème fietsen een fietshelm te laten dragen.

> Liever een andere omafiets?