Sorteren op:

Crèmekleurige transportfietsen 22 inch

Crèmekleurige transportfietsen 22 inch zijn een ideale keuze voor kinderen in de leeftijd van 7 tot Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
9 jaar. In ons aanbod is er uiteraard een 22 inch transportfiets crème beschikbaar. De modellen van 22 inch transportfietsen crème zijn voor meisjes of jongens bestemd. U kunt dat uiteraard aan de betreffende uitvoering zien. Bij fietsen voor jongens in de leeftijd van 7 tot 9 jaar is er sprake van een stang als frameverbinding. Die ontbreekt bij de meisjesfietsen.

Een transportfiets 22 inch crème biedt meerdere voordelen voor uw kind. Zo is het namelijk mogelijk om een tas mee te nemen. Dat kan onder meer op een veilige manier op de bagagedrager onder de snelbinders. Het voordeel van transportfietsen 22 inch crème is uiteraard dat er een voordrager voorop de fiets is bevestigd. Daar kan een leuke fietskist of mand op bevestigd worden, waar eveneens spullen meegenomen kunnen worden.

22 inch transportfiets crème: samen een fiets uitkiezen

Een crèmekleurige 22 inch transportfiets wordt bezorgd met gratis verzending. Het is doorgaans zo dat wanneer er een van de 22 inch transportfietsen crème wordt besteld voor 13.00 uur op een werkdag dat wij deze de volgende dag al bij u thuis kunnen afleveren. Bij uw bestelling van een 22 inch transportfiets crème krijgt u de keuze om pas na ontvangst te betalen of direct online af te rekenen.

> Terug naar alle transportfietsen 22 inch

Opties vergelijken

Wij raden altijd aan om samen met uw kind het aanbod van transportfietsen 22 inch crème te bekijken en de opties te vergelijken. Een kind van 7 of 8 jaar heeft natuurlijk zelf ook een voorkeur net als u die wellicht heeft. Door samen te kijken en te overleggen kan altijd de beste keuze voor een transportfiets 22 inch crème gemaakt worden. Uw kind beleeft er dan gegarandeerd meerdere jaren plezier aan.

> Complete aanbod: goedkope transportfietsen