Sorteren op:

Crèmekleurige transportfietsen 28 inch met versnellingen

Crèmekleurige transportfietsen 28 inch met versnellingen bieden u standaard extra fietsgemak. Dat is namelijk waar de Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
versnellingen voor staan. Het is prettig om tijdens het fietsen op een transportfiets 28 inch crème met versnellingen zelf te bepalen hoe zwaar of licht u trapt. Dat kan namelijk op de 28 inch transportfietsen crème met versnellingen, zodat u door weer en wind op de meest comfortabele manier kunt fietsen.

Het extra fietsgemak wordt mede veroorzaakt doordat u het niveau van de trapweerstand bepaalt tijdens het fietsen op een transportfiets 28 inch crème met versnellingen. Er is echter nog een aspect dat extra gemak biedt. De transportfietsen 28 inch crème met versnellingen zijn namelijk voorzien van een voordrager. Dat is kenmerkend voor dit fietstype en de voordrager biedt het gemak om eenvoudig spullen of een tas te vervoeren.

Transportfiets 28 inch crème met versnellingen: meerdere uitvoeringen

U heeft de keuze uit meerdere uitvoeringen als u op zoek bent naar een crèmekleurige transportfiets 28 inch met versnellingen. Dat maakt het mogelijk om met andere voorkeuren rekening te houden. Bijvoorbeeld met het design van het frame van de 28 inch transportfiets crème met versnellingen. Of met de vormgeving van het zadel en andere details die betrekking hebben op de 28 inch transportfietsen crème met versnellingen.

> Bekijk het overzicht 28 inch transportfietsen

Snel besteld, snel bezorgd

Mocht u voor 13.00 uur een keuze hebben gemaakt uit het aanbod met transportfietsen 28 inch crème met versnellingen dan kunt u als u direct bestelt de fiets morgen al ontvangen. Zo snel leveren wij namelijk de transportfiets 28 inch crème met versnellingen van uw voorkeur. De levering wordt gecombineerd met gratis verzending, zodat u niet op extra kosten hoeft te letten. Verder kunt u bij de bestelling kiezen om vooraf te betalen of pas nadat u de fiets heeft ontvangen.

> Bekijk alle transportfietsen