• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Damesfiets 26 inch kopen: vóór 13.00u besteld = morgen in huis

Nederlanders zijn fervente fietsers. Jaarlijks fietsen er miljoen Nederlanders richting werk, de supermarkt of naar school.

14 artikel(en)

14 artikel(en)

Van de vrouwelijke fietsers zitten de meiden tussen 12 tot 16 jaar het meest op de fiets. Dat verklaart de populariteit voor de 26 inch damesfietsen. De 26” damesfietsen zijn er diverse modellen en kleuren. Bij jongens zijn deze fietsen ook mateloos populair vanwege de lage opstap. Van 9 tot 12 en 14 tot 16 uur zijn de meeste fietsers actief. Een verklaring hiervoor is schoolgaande kinderen en forensverkeer. Wist u dat er op een doordeweekse (werk)dag rond 09.00 uur de teller op 2,5 miljoen fietsritten staat? Aan het einde van de dag staat de teller op ruim 14 miljoen fietsritten. Fietsen is ontzettend populair in Nederland. Kies voor een hippe of klassiek moderne damesfiets en bestel uw fiets direct online bij Fietsenopfietsen.nl.

Voordelen online bestelling 26 inch damesfiets

Volgens de Telegraaf groeit het aantal online bestellingen voor fietsen. De online fietsenhandelaren bieden exact dezelfde kwaliteit, en vaak zelfs nog betere kwaliteit, in vergelijking met de ‘offline’. Voor de fietsliefhebber is het prijsverschil tussen een online aanbieder en een traditionele fietsenwinkel aanzienlijk. Online webwinkels hebben minder kosten en kunnen de producten tegen een voordelige prijs aanbieden. De online prijs van een 26 inch damesfiets is vele malen lager dan bij de fietsenwinkel van om de hoek. Wist u dat Nederland met kop en schouders boven de rest van Europa uitsteekt voor wat betreft het aantal fietser? De nummer twee is Denemarken en onze oosterburen hebben een plek op de 3e plaats. Nederland fietst, bestel uw damesfiets online!

De damesfiets 26 inch is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 10-14 jaar. Het aanbod aan damesfietsen is divers. Kijk eens bij het volledige aanbod, druk op damesfietsen.