Sorteren op:

Roze moederfietsen: tot 40% korting!

Roze moederfietsen zijn in meerdere opzichten ideaal te noemen. In de eerste plaats natuurlijk om gemakkelijk Lees door

Van laag naar hoog sorteren

7 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

7 producten in totaal

Filteren
per pagina
een kind mee te nemen op de roze moederfiets. Of bijvoorbeeld met twee kinderen te fietsen. Die mogelijkheid bieden de roze moederfietsen met een bagagedrager achterop namelijk ook. De lage instap over het algemeen een belangrijk kenmerk, maar van nog veel groter belang is dat er optimaal comfort en gemak op een roze moederfiets wordt geboden.

Het comfort en gemak is standaard van toepassing als het gaat om moederfietsen roze. Daar komt nog bij dat wij ervoor zorgen dat er uitsluitend kwaliteit wordt aangeboden. U bent daar dan ook van verzekerd bij het kopen van een moederfiets roze. De kwaliteit bepaalt namelijk onder meer voor een groot deel het trapcomfort. Als er dan ook nog sprake is van versnellingen kan er gesproken worden over een nog groter comfort.

Moederfietsen roze: voor 13u besteld, morgen in huis!

Fietst u vaak langere afstanden of kiest u voor nog meer gemak? In dat geval kan een roze moederfiets met versnellingen uitkomst bieden. Het is dan altijd aangenaam om te fietsen op roze moederfietsen doordat u het niveau van de trapweerstand kunt wijzigingen. Afhankelijk van de wensen en het gebruiksdoel kunt u een roze moederfiets met drie versnellingen of met een groter aantal versnellingen aanschaffen.

> Bekijk alle moederfietsen

Kies een stijl en ontwerp!

Er zijn verschillende hippe en sportieve designs beschikbaar als het gaat om het aanbod met moederfietsen roze. Dat betekent dat u rekening kunt houden met de voorkeur voor een specifieke stijl of ontwerp. Als u een keuze heeft gemaakt, kunt u de bestelling van de betreffende moederfiets roze doorvoeren. Wij zorgen ervoor dat de damesfiets binnen een dag bezorgd wordt indien het bestelproces is afgerond voor 13.00 uur. Bij ons hoeft u overigens niet te betalen voor het laten bezorgen van de fiets.

> Een andere damesfiets kopen?