Frozen fiets 14 inch: voor de eerste fietservaring

Let it go! Hoe vaak is dit overbekende liedje van Frozen gezongen in huis? Als klein Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
meisje al fan van Frozen? Dan is de Frozen fiets 14 inch een perfect cadeau. De Frozen fiets is razend populair onder de beginnende fietsers. Niet voor niets is Frozen fiets 14 inch vaak de eerste fiets van een kind. De zijwieltjes geeft ieder kind een vertrouwd gevoel. Elk fietsend wezen weet: de eerste rijervaring op een fiets is heel belangrijk. Op de Frozen fiets 14 inch ontwikkel je eenvoudig je evenwicht en je motoriek.

Laat je kind met plezier rondfietsen op de meisjesfiets 14 inch van Frozen. Het poppenzitje achterop en het mandje voorop maakt de 14 inch fiets helemaal af. Zie je het al voor je? Hoe je dochter parmantig de straat door fietst op haar Frozen fiets. Dat blijft natuurlijk een prachtig gezicht.

Wanneer een 14 inch fiets?

De blauw/paarse Frozen fiets van 14 inch is een perfect model om de eerste fietservaring mee op te doen. Vind je kind de eerste fietservaring toch een beetje spannend? Bij het zien van de bekende tekenfilmfiguren wordt ieder kind gerustgesteld. Ook de zijwieltjes op de Frozen fiets 14 inch stellen kind én ouder gerust.

Wanneer is een 14 inch fiets geschikt voor je kind? Vaak wordt een leeftijd genoemd voor het bepalen van de maat fiets. Toch is het beter om naar de lengte te kijken, want het ene kind groeit sneller dan het andere kind.

  • 10 inch: 1-3 jarigen met een lengte van 85-100 cm
  • 12 inch: 2-4 jarigen met een lengte rond de 95 cm
  • 14 inch: 3-5 jarigen met een lengte rond de 100 cm
  • 16 inch: 4-6 jarigen met een lengte rond de 105 cm

Het zadel en het stuur van de meisjesfiets 14 inch van Frozen is gelukkig ook in hoogte verstelbaar. Zo kan de Frozen fiets 14 inch een aantal centimeters meegroeien met de lengte van je kind.

> Tot wel 40% korting: kinderfietsen & damesfiets!

Gratis verzending en meer voordelen

De Frozen fiets 14 inch meisjesfiets bestellen bij FietsenOpFietsen brengt vele voordelen met zich mee:

  • Gratis verzending
  • Vandaag vóór 14:00u besteld = morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • Groot assortiment aan fietsen