Frozen fiets 16 inch: morgen in huis

Puur genieten, buitenspelende kinderen. Je dochter heeft misschien al duizend keer vol enthousiasme geroepen dat ze Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
prinses wil worden. Waarom niet deze droom waarmaken? Met deze Frozen fiets voelt ieder meisje zich een heuse prinses. Iedere Frozen fan zou wel zo’n fiets willen, helaas voor de volwassen Frozen-fans: dit model is een Frozen fiets 16 inch. Alleen voor de kleine prinsesjes geschikt dus. Toch is het een heerlijk gezicht om de jonge prinsjes rond te zien rijden op de frozen fiets 16 inch. In een parmantige houding, een trotse blik.

Handrem en terugtraprem: veiligheid voorop

De Frozen fiets 16 inch is een ideale fiets voor kleine kinderen. Wanneer de eerste rijervaring een groot succes is geworden, kan de Frozen 16 inch fiets na verloop van tijd zonder zijwielen bereden worden. Het poppenzitje achter en het mandje voor maakt de fiets helemaal af. Naar hartenlust kan ieder meisje uren rondfietsen op deze fiets. Als ouders of oppas kun je er verzekerd van zijn dat de Frozen fiets 16 inch snel tot stilstand komt. De fiets beschikt namelijk over een handrem en een terugtraprem. Veiligheid voorop, niet voor niets is deze meisjes fiets 16 inch van Frozen voorzien van zijwieltjes en een veilig gesloten kettingkast.

Voor welke leeftijd is een 16 inch fiets?

De Frozen 16 inch fiets is geschikt voor meisjes rond de 4–6 jaar. Het ene kind groeit sneller dan het andere kind, daarom is het lastig om echt een leeftijd aan de inches te koppelen. Geadviseerd wordt daarom om een Frozen 16 inch fiets aan te schaffen wanneer het kind rond de 105 cm is. Dit komt over het algemeen overeen met de eerder genoemde leeftijd 4-6 jaar. De meisjes fiets 16 inch van Frozen is in de kleur blauw/paars beschikbaar.

> Damesfiets & kinderfietsen: tot wel 40% korting!

Gratis verzending en meer voordelen

Bestel de Frozen fiets 16 inch bij FietsenOpFietsen en profiteer van al onze voordelen bij het bestellen van fietsen:

  • Vandaag vóór 16u besteld = de volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending (op al onze producten)
  • Scherpe prijzen
  • Niet goed, geld terug