Dreumes fiets: Fietsen voor het fietsen is

Een dreumes fiets is ideaal om de allerkleinsten de basisbeginselen van het fietsen aan te leren. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

19 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

19 producten in totaal

Filteren
per pagina
Het is immers zo dat het leren omgaan met een tweewieler begint met richtingsgevoel en balans houden. Daar is een dreumes fiets dan ook zeer geschikt voor. De wielen zijn wat dikker en de trappers worden nog even achterwege gelaten. Zo kan het ontdekken van het fietsen dus beginnen. Daar is het fietsje zeer geschikt voor.

Hoe jonger het fietsen geleerd wordt, hoe beter dit immers is. Het fietsen zal immers altijd een belangrijke rol in het leven blijven spelen. Jong leren omgaan met een tweewieler zorgt voor betere beheersing ervan op latere leeftijd. Het is bovendien ook heel leuk om dit spelenderwijs te leren met papa of mama als leraar. Bovendien zijn dreumes fietsen simpel opgezet zodat er nog niet aan allerlei zaken zoals remmen of schakelen gedacht hoeft te worden.

Dreumesfietsen: Allerlei soorten kortingen

Dreumesfietsen hoeven natuurlijk niet de hoofdprijs te kosten. Het is immers pas het begin van een lange reeks aan verschillende modellen waar uw kind op zal gaan rijden. Dat neemt niet weg dat de kwaliteit ervan wel naar behoren moet zijn. Het is dan dus goed om een fiets te nemen die met korting te krijgen is. Bijvoorbeeld met dank aan:

  • Geen verzendkosten
  • Geen montagekosten
  • Korting op de aanschafprijs
  • Korting wanneer producten in een bundel worden gekocht.

Door de vele vormen van korting is het extra aantrekkelijk om de dreumes fiets direct te bestellen. Het grote voordeel is dat het fietsje dan de volgende dag ook direct geleverd kan worden, mits er voor 13.00 besteld is. Is het daarna, dan duurt het hooguit een dag langer. Het avontuur op de fiets kan dan direct beginnen. De huiskamer is al direct een grote ontdekkingstocht als de kleinsten voor het eerst op de dreumesfietsen stappen.

De juiste fietsmaat vinden

Kinderen die opgroeien zullen steeds een fiets moeten krijgen die net iets groter is dan de vorige. Ook voor volwassenen zijn er echter verschillen in de maten van de fietsen. Het is echter lang niet voor iedereen bekend hoe bepaald kan worden wat de juiste maat is. Dit begint met het goed opmeten van de eigen lengte. Dit is namelijk het uitgangspunt. Aan iedere lichaamslengte kan een bepaalde framemaat worden gekoppeld. Dit is de juiste maat fiets. Voor kinderen kan als steuntje bij het zoeken ook naar de kledingmaat gekeken worden. Sommige kinderen groeien immers sneller dan anderen. Zij hebben dan een fietsje in een iets grotere maat nodig.