• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Een alternatief voor een Gazelle fiets: Gratis verzending!

Een Gazelle fiets is al vele jaren een gewild merk onder vele liefhebbers van fietsen. Of het nu een fiets voor de vrije tijd betreft, of één voor praktisch gebruik, de modellen van dit merk hebben altijd een bepaalde standaard van kwaliteit.

Artikelen 1 tot 36 van 182 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 36 van 182 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Waar echter niet aan voorbij mag worden gegaan, is het feit dat er verschillende alternatieven zijn die hetzelfde te bieden hebben. Gazelle bikes zijn dan misschien bekend onder het grote publiek, maar andere fabrikanten leveren een minstens zo goede fiets af. Alleen al om die reden is het interessant om te bekijken welke mogelijkheden er zoals zijn op dit vlak.

Denk bijvoorbeeld eens aan de kwaliteiten van een fiets van Gazelle die voor de fietser echt belangrijk zijn. Wanneer deze ook op een andere fiets te vinden zijn, dan is er dus eigenlijk geen reden om per definitie voor de modellen van de bekende fabrikant te kiezen. De alternatieven zijn immers vaak juist flink goedkoper, wat ze dus ook een flink stuk interessanter maakt om aan te schaffen. Zoek dit dus altijd goed uit voor een aankoop wordt gedaan.

Een Gazelle fiets alternatief uitkiezen

De keuze voor een Gazelle fiets wordt over het algemeen bepaald door de voordelen die de fiets biedt op het vlak van levensduur en gebruiksgemak. De Gazelle is stevig en handig te gebruiken in allerlei situaties. Het zijn echter juist deze kenmerken waar veel andere fabrikanten ook de aandacht op hebben gevestigd. Een alternatief voor een Gazelle fiets kopen kan dus worden gedaan wanneer de volgende zaken op orde zijn:

 • Goede verlichting voor en achter en reflectie in de wielen
 • Frame van staal en velgen van aluminium
 • Remmen, zadel en stuur allemaal verstelbaar
 • Sloten van zeer goede kwaliteit

Het is essentieel om vooraf te bepalen waar een alternatief voor een fiets van Gazelle allemaal aan moet voldoen. Dit hangt bijvoorbeeld af van het soort gebruik. Wie als liefhebber graag lange stukken fietst moet op zoek naar een ander alternatief dan iemand die de fiets graag gebruikt voor dagelijkse zaken zoals het doen van de boodschappen en het naar school brengen van de kinderen. Dit betekent ook dat voor elke Gazelle fiets misschien een ander alternatief geschikter is. Besteed hier om die reden dus ook voldoende aandacht aan bij het kiezen van een fiets.

> Profiteer van kortingen tot wel 40%: Bekijk nu de loopfiets!

Verstellen van het stuur

De ideale zithouding is belangrijk om goed te kunnen fietsen. Zorg daarom dat bijvoorbeeld het stuur van de fiets ook goed is ingesteld. Het verstellen van het stuur hangt af van welke fiets als alternatief voor de Gazalle bikes is gekozen. In veel gevallen wordt tegenwoordig met een kliksysteem gewerkt. Ga op de fiets zitten en neem de juiste houding aan. Houd het stuur beet en laat een partner het stuur vastzetten. Op deze manier kunnen klachten als zadelpijn en rugpijn in grote mate worden voorkomen. Dit maakt dat het een stuk gemakkelijker fietsen is op de alternatieven voor een fiets van Gazelle.

> Bekijk nu het Gazelle damesfiets alternatief: Vandaag besteld = binnen 24 uur verzonden!