• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Een betaalbare vervanger voor een Gazelle herenfiets: Tot 40% korting!

Een fiets van de hoogste kwaliteit zoals een Gazelle herenfiets kan flink prijzig zijn. Tenminste, wanneer uitsluitend naar de topmerken gekeken wordt.

21 artikel(en)

21 artikel(en)

Vaak blijkt echter dat de alternatieven voor een herenfiets van Gazelle van minder bekende fabrikanten minstens zo goed uit de kwaliteitstesten komen. Daardoor is ook met een beperkt budget een geschikte fiets van topkwaliteit aan te schaffen. Een fiets die niet hoeft onder te doen voor de opties van de bekendste fabrikanten. Door een aantal zaken voorop te stellen is dit mogelijk. Neem dit altijd mee wanneer de opties onderzocht worden.

Begin altijd met het vergelijken van de opties naast de Gazelle herenfiets aan de hand van de wensen en eisen waaraan een fiets moet voldoen. Dit kan afhangen van de manier van gebruik. Een fiets om de natuur mee in te trekken in de vrije uurtjes, is flink anders dan een model waarmee de dagelijkse zaken zoals een rit naar het werk worden gedaan. Dat neemt niet weg dat er altijd alternatieven voor herenfietsen van Gazellen te vinden zijn.

Gazelle herenfiets of liever een betaalbaar alternatief?

Natuurlijk is een Gazelle herenfiets de populaire keuze. Dat neemt echter niet weg dat er nog wel meer uitgaven gedaan moeten worden. Wanneer dan nodig een nieuwe fiets moet worden aangeschaft, zonder daarbij direct flinke sommen geld kwijt te zijn, is het alternatief een goede optie om voor te gaan. Zeker ook wanneer blijkt dat een model van een andere fabrikant de volgende vergelijkingen kan doorstaan:

 • Stevige remmen voor en achter op de fiets
 • Frame van staal en stevige velgen van aluminium
 • Goede verlichting voor in het donker
 • Stevig slot
 • Stabiele standaard om de fiets te kunnen stallen

Het zijn dit soort zaken die een belangrijke rol spelen in de keuze voor een herenfiets van Gazelle. Bij de topfabrikant is immers door de jaren heen veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van deze kenmerken. Juist omdat dit ook bij andere fabrikanten het geval is, is er dus eigenlijk geen reden om deze fietsen geen kans te geven. Dit geldt ook nog eens voor allerlei soorten fietsen. Het kan immers net zo goed om een transportfiets gaan als om een stadsfiets. Dit zijn weliswaar verschillende modellen, maar die moeten wel aan dezelfde eisen voldoen.

> Gazelle moederfiets alternatief: Vandaag besteld = Verzending binnen 24 uur!

Zadelpijn tegengaan

Het is belangrijk om de Gazelle herenfiets, of het alternatieve model, goed in te stellen. Aan de hand van de instellingen kan worden gezorgd dat er minder kans is op zadelpijn. Een belangrijke reden waarom zadelpijn wordt veroorzaakt is immers een te laag zadel en stuur waardoor de houding niet juist is. Ook kan het interessant zijn om te kijken of het zadel nog wel aan de kwaliteitseisen voldoet. Wanneer een zadel veel gebruikt is zal het slijten. Het biedt dan niet meer het comfort van voorheen. Een nieuw zadel aanschaffen kan dan een goede optie zijn. Zeker wanneer de fiets verder nog in orde is.

> Verzending = gratis: Bekijk nu alle alternatieven op de Gazelle!