Een kwaliteitsalternatief voor een Gazelle moederfiets: Verzending = gratis!

De Gazelle moederfiets is al enige tijd een populaire lijstaanvoerder op het gebied van mamafietsen. Dat Lees meer

heeft natuurlijk met bekende kenmerken te maken. Dat deze zelfde kenmerken op een mamafiets van een alternatief merk te vinden zijn is echter lang niet bij iedereen even goed bekend. Dit maakt dat de fietsen daardoor misschien onterecht vaak worden overgeslagen wanneer een keuze gemaakt moet worden. Toch zijn er juist talloze redenen aan te wijzen om hier juist wel voor te kiezen. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Dit betekent dat de mamafiets van Gazelle eigenlijk altijd naast een aantal andere opties gelegd moet worden om een goede vergelijking te kunnen maken. Kijk dan niet alleen naar de prijs, maar juist naar een aantal zaken die zwaar meewegen wanneer als het gaat om de levensduur en het gebruiksgemak van een fiets. Zet deze zaken altijd bovenaan de eisenlijst. Dit maakt de keuze veel gemakkelijker.

Gazelle moederfiets alternatief van goede kwaliteit

Een moederfiets van Gazelle krijgt flink wat te verduren. Dit komt omdat er natuurlijk allerlei omstandigheden zijn waaronder de fiets moet presteren. Denk bijvoorbeeld aan stevigheid wanneer moeder, kinderen en de gedane boodschappen allemaal mee moeten. Denk echter ook aan bijvoorbeeld de fietstochtjes door weer en wind naar school of naar de sportclub. Deze zaken zijn dus altijd belangrijk voor een goede fiets:

 • Een frame van staal
 • Velgen van sterk aluminium
 • Een dichte kettingkast
 • Stevige bagagedragers voor kinderzitjes of fietstassen
 • Sterke sloten

Wanneer de fiets zowel op het gebied van stevigheid als veiligheid gemakkelijk kan concurreren met de Gazelle moederfiets, is er sprake van een goed alternatief. In dat geval wordt het tijd om een vergelijking te maken op het vlak van de kosten. Veel fabrikanten met een wat minder bekend klinkende naam hebben modellen in de aanbieding die flink wat minder hoeven te kosten. Er wordt dan bijvoorbeeld niet voor de naamsbekendheid betaald. Terwijl de alternatieven voor de mamafiets van Gazelle gemakkelijk net zo lang meegaan en soms zelfs langer in goede staat blijven.

> Vandaag vóór 13:00 uur besteld = morgen in huis: Bekijk nu het alternatief op de Gazelle fietsen!

Fietsbanden plakken

Er zijn allerlei redenen aan te voeren waarom fietsbanden lek kunnen gaan. Wanneer dit onderweg gebeurt, is het natuurlijk geen optie om even naar de fietsenmaker te stappen. Het is dan belangrijk dit zelf te kunnen. Zorg altijd voor een pakketje met bandenlichters, schuurpapier, plakkertjes en lijm. Licht de band eruit, schuur de band rondom het lekje, breng de lijm aan en plak de plakker erop. Laat het even drogen en plaats de band dan terug. Pomp hem op en als alles naar behoren is gedaan, dan kan zonder moeite weer verder gefietst worden. Dit is een vaardigheid die werkelijk door iedereen te leren is en veel profijt kan bieden op lange tochten.

> Hét Gazelle kinderfiets alternatief: Gratis verzending op het gehele assortiment!

Sort

5 producten Toon alles

Selectie verfijnen
 1. Spirit Carry Moederfiets N3 - Groen
  Spirit Carry Moederfiets N3 - Groen
  Onze prijs
  Normale prijs  469,- Aanbiedingsprijs  439,-
  Gratis verzending
 2. Spirit Carry Moederfiets N3 - Mat Zwart
  Spirit Carry Moederfiets N3 - Mat Zwart
  Onze prijs
  Normale prijs  459,- Aanbiedingsprijs  439,-
  Gratis verzending
 3. Altec Sweet Moederfiets 28 inch N3 - Wit Blauw
  Altec Sweet Moederfiets 28 inch N3 - Wit Blauw
  Onze prijs
  Normale prijs  399,- Vanaf  365,-
  Gratis verzending
 4. Spirit Carry Moederfiets N3 - Mat Grijs
  Spirit Carry Moederfiets N3 - Mat Grijs
  Onze prijs
  Normale prijs  459,- Aanbiedingsprijs  439,-
  Gratis verzending
 5. Altec Sweet Moederfiets N3 28 inch - Zwart
  Altec Sweet Moederfiets N3 28 inch - Zwart
  Onze prijs
  Normale prijs  399,- Vanaf  365,-
  Gratis verzending
Sort

5 producten Toon alles

Selectie verfijnen