Sorteren op:

Gele damesfietsen met versnelling: tot 40% korting!

Gele damesfietsen met versnelling hebben door de kleur al een opvallend kenmerk. Het is echter niet Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
alleen de kleur die belangrijk is bij het maken van een keuze voor een gele damesfiets met versnelling. Zo is het eveneens belangrijk om met de voorkeur voor een design rekening te houden. De gele damesfietsen met versnelling in ons aanbod zijn uitgevoerd met een hip design, zodat de stijl perfect aansluit op de kleur.

Als u de keuze maakt voor een damesfiets geel met versnelling dan kunt u het aanbod vergelijken en kijken wat de verschillen zijn tussen de aangeboden modellen. Op deze wijze kunt u de beste keuze maken uit het assortiment met damesfietsen geel met versnelling. Uiteraard zijn er ook overeenkomsten, want deze fietsen bieden door de versnellingen extra gemak en comfort.

Damesfiets geel met versnellingen: gratis verzending!

U let waarschijnlijk op de prijs als u een gele damesfiets met versnelling koopt. Wij hanteren wat dat betreft voordelige en scherp gestelde prijzen voor gele damesfietsen met versnelling. Bovendien is het zo dat u bij de aanschaf van een gele damesfiets met versnelling die u thuis wenst te laten bezorgen geen verzendkosten hoeft te betalen bij Fietsenopfietsen.nl Op het gehele assortiment is gratis verzending van toepassing.

> Andere damesfietsen kopen?

Kies zelf uw betaalmethode

Om het u nog gemakkelijker te maken, kunt u bij het kopen van een damesfiets geel met versnelling de voorkeur geven aan het achteraf betalen. Dat is namelijk mogelijk bij ons en kunt u tijdens de bestelprocedure aangeven. De damesfietsen geel met versnelling bieden echter eveneens de gelegenheid om bij de bestelling ervan afgerekend te worden. De keuze is wat dat betreft aan u. Denkt u ook aan een goede beveiliging als u de fiets ergens onbeheerd achterlaat. Niet op alle locaties is een ringslot een afdoende maatregel om diefstal te voorkomen.

> Bekijk ook eens onze dames transportfietsen!

Vanaf welke lengte is een 28 inch fiets geschikt?

Al vanaf 145 cm. Vaak wordt ook een leeftijd aan de 28 inch gekoppeld, vanaf 12 jaar is gemiddeld genomen de 28 inch fiets geschikt.

Uit hoeveel versnellingen kan je kiezen in jullie assortiment damesfietsen?

Je kunt damesfietsen kopen met 3, 6, 7 8, 18 of 21 versnellingen. Al vanaf €299,- te koop in onze webshop.

Heeft elke fiets een ART-2 gekeurd slot?

Nee, dit is verschillend per model damesfiets. Heeft de fiets die je graag wilt aanschaffen geen ART-gekeurd slot? Dan kun je altijd nog een ART-gekeurd hangslot aanschaffen.