Sorteren op:
Gele herenfietsen

Gele herenfietsen: tot 40% korting!

Gele herenfietsen die in ons aanbod beschikbaar zijn, beschikken standaard over een hoge kwaliteit. Wij vinden Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
het namelijk belangrijk dat u er bij de aanschaf van een gele herenfiets vanuit mag gaan dat u er vele jaren plezier aan beleeft. Dat kunnen wij alleen garanderen als er sprake is van de beste kwaliteit. Daarom nemen wij alleen gele herenfietsen in ons aanbod op die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Voor wat betreft de keuze van een herenfiets geel is er uiteraard naast de voorkeur voor een kleur nog meer om rekening mee te houden. U kunt de beste keuze maken uit het aanbod met herenfietsen geel door vanuit uw voorkeuren de mogelijkheden te bekijken en te vergelijken. Het is dan ook handig om eerst eens de afbeeldingen te bekijken en daarna van het model van uw voorkeur de unieke kenmerken door te nemen.

Herenfietsen geel van de beste kwaliteit

U bent alvast verzekerd van de beste kwaliteit als u een gele herenfiets bij Fietsenopfietsen.nl koopt. Wij bieden u echter op meerdere gebieden zekerheid. Bijvoorbeeld voor wat betreft de levering van gele herenfietsen. Onze voorraad is ruim en de gele herenfiets van uw voorkeur wordt dan ook standaard vanuit deze voorraad geleverd. Het is al mogelijk om de fiets binnen een dag op het door opgegeven adres af te leveren. Dit is het geval indien u de bestelling heeft afgerond voor 13.00 uur.

> Bekijk het gehele assortiment herenfietsen!

Gratis bij u thuisbezorgd!

De herenfietsen geel worden bovendien geleverd zonder dat daarvoor extra betaald hoeft te worden. U betaalt namelijk geen verzendkosten voor het laten leveren van een herenfiets geel op het gewenste adres. De betaling kan op meerdere manieren plaatsvinden. Bijvoorbeeld door direct af te rekenen bij het voltooien van de bestelling. Of door te wachten tot het moment dat u de fiets in huis heeft, waarna u de rekening kunt voldoen.

> Bekijk ook eens onze heren transportfiets!

In welke framematen zijn herenfietsen beschikbaar?

Herenfietsen zijn in verschillende framematen verkrijgbaar. Aan de hand van je lichaamslengte kies je een framemaat. De framemaat kan variëren van 46cm t/m 63cm. Welk framemaat geschikt is voor welke lengte kan je bekijken in onze matentabel.

Welke merken herenfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen de merken Altec, Popal, Spirit, Maze, MBM en Unit. Al vanaf €179,- heb je een mooie herenfiets!

In hoeveel kleuren zijn de herenfietsen beschikbaar?

Meer dan 12+ kleuren. Vink een kleur aan in het filtermenu en alleen fietsen met die kleur verschijnen op het scherm. Ook zijn kleurencombinaties mogelijk.