Sorteren op:

Gele meisjesfiets met frisse uitstraling

Een gele meisjesfiets heeft altijd een frisse uitstraling en kan afhankelijk van het model over extra Lees door

Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren
per pagina
details beschikken. Wij hebben onder meer gele fietsen in de vorm van een cruiser beschikbaar in ons assortiment met een wielmaat van 16 inch of 18 inch. Deze meidenfietsen hebben op de kettingkast een leuke print staan. Wij hebben in ons aanbod verder ook een aantal fietsen die over gele accenten beschikken, maar waarvan de basiskleur niet geel is. Als u op zoek bent naar een gele meisjesfiets dan is het aanbod vooral geschikt voor de wat jongeren kinderen. De fietsen beschikken namelijk over zijwielen die overigens wel afneembaar zijn. 

Meisjesfiets geel de volgende werkdag al geleverd

Als u een meisjesfiets geel besteld, dan is het wel zo prettig om daar niet te lang op te hoeven wachten. Bij Fietsenopfietsen.nl wordt een snelle bezorgservice nagestreefd en dat is soms zo snel, dat de fiets de volgende dag al bij u voor de deur kan worden afgeleverd. Deze snelle bezorgdienst van het de volgende werkdag al leveren kan echter alleen gerealiseerd worden als de bestelling in de ochtend is gedaan en in ieder geval voor 12.00 uur bij ons binnen is. Mocht u in de middag of in de avond de meisjesfiets in de gele kleur hebben besteld, dan zorgen wij ervoor dat de fiets binnen twee werkdagen wordt geleverd. Zo hoeft u in elk geval nooit lang te wachten om uw dochter te verrassen met een prachtige meidenfiets van Fietsenopfietsen.nl.

Welke maten meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

Alle maten. Meisjesfietsen verkopen wij voor de allerkleinsten van 1-3 jaar (10 inch) tot en met de oudere leeftijden 10 -14 jaar (26 inch). Kijk vooral naar de lichaamslengte wanneer je de juiste maat wilt uitkiezen. 10 inch= is geschikt voor 85-100 cm, waarbij 26 inch geschikt is voor rond de 145 cm.

Welke merken meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

We verkopen bekende merken als Altec, Popal, Spirit en Volare. Maar ook bijvoorbeeld voor de kleine kinderen de bekende stripfiguren als DisneyFrozen 2, Disney Princess, Minnie Mouse en Peppa Pig.

Hebben de meisjesfietsen ook versnellingen?

Jazeker. Voornamelijk de fietsen voor oudere meisjes hebben versnellingen. Vanaf de 20 inch fietsen kun je kiezen voor een fiets met versnellingen.