Sorteren op:

Gele meisjesfiets 20 inch in ruim aanbod beschikbaar

Een gele meisjesfiets 20 inch is uiteraard in het ruime aanbod van Fietsenopfietsen.nl beschikbaar. Wij streven Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
naar een diversiteit in meisjesfietsen voor meisjes in de leeftijd van 6 tot 8 jaar, waarbij er niet alleen verschillen in het ontwerp zijn, maar ook ten aanzien van de kleur. Als de voorkeur valt op een gele meisjesfiets 20 inch, dan kunt u deze bij Fietsenopfietsen.nl bestellen. U kunt onder meer de keuze laten vallen op een fiets voor meiden in het model van een omafiets. Dit type fiets is uitgerust met een klapstandaard en heeft een bijzondere luipaardprint op de kettingkast en jasbeschermers.

Meisjesfiets geel 20 inch wordt door Fietsenopfietsen.nl gratis verzonden

Of uw keuze nu valt op de meisjesfiets geel 20 inch of op een van de fietsen in andere kleuren of modellen, wij garanderen altijd een gratis verzending van de fiets. Zo bent u geen andere kosten kwijt en in combinatie met onze aantrekkelijke prijzen, bent u zo altijd voordelig uit. Bovendien kunnen wij uw bestelling vandaag nog voor transport aanbieden als u de order afrondt voor 12.00 uur in de ochtend. In dat geval kunt u de fiets morgen al op het opgegeven adres tegemoet zien. Afrekenen is bij ons heel eenvoudig, want u kunt ervoor kiezen om met een creditcard te betalen, via iDeal de rekening te voldoen of PayPal gebruiken. Kiest u voor achteraf betalen? Dan ontvangt u de rekening pas na aflevering van de bestelling op het gewenste adres.

Voor welke leeftijd is de 20 inch fiets geschikt?

20 inch fietsen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6-8 jaar. Maar kijk vooral naar de lengte. Het ene kind is het andere kind niet. Is jouw kind rond de 115 cm, dan is een 20 inch fiets zeker geschikt.

In welke kleuren zijn de 20 inch meisjesfietsen leverbaar?

In 10+ kleuren. Kies een mooie kleur uit in het filtermenu. Kies je bijvoorbeeld groen, dan verschijnen alle tinten groen op je beeldscherm: Pistache groen, ocean green en normaal groen.

Zijn de 20 inch meisjesfietsen veilig?

Absoluut! De 20 inch meisjesfietsen zijn heel veilig dankzij de reflectoren, goedwerkende remmen en het sterke frame. Daarnaast hebben de fietsen duidelijke LED verlichting. De gesloten kettingkast zorgt ervoor dat er geen nare schaafwonden ontstaan.