Sorteren op:

Gele moederfietsen: tot 40% korting!

Gele moederfietsen hebben door de kleur alleen al een hippe en eigentijdse uitstraling, waarbij het design Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
dat karakter uiteraard kan versterken. Het is natuurlijk aantrekkelijk dat een gele moederfiets er fantastisch uitziet, maar het praktische gemak en comfort dat geboden wordt, zijn eveneens van belang. Of zelfs van het grootste belang, want gele moederfietsen beschikken nu eenmaal over kenmerken die de basis vormen voor comfort en gemak.

Moederfietsen geel hebben de kleur als overeenkomstig kenmerk, maar dat geldt ook voor een aantal andere specifieke eigenschappen. Dit type damesfietsen is nu eenmaal bedoeld voor moeders om hen het gemak en comfort te bieden om met een kind of twee kinderen te fietsen. De lage instap maakt het bijvoorbeeld gemakkelijk om zonder problemen op te stappen en het evenwicht goed te bewaren. Het evenwicht is belangrijk als uw kind in het fietsstoeltje zit. Dat spreekt natuurlijk voor zich.

Moederfiets geel voor 13.00 uur besteld = morgen bezorgd

Als uw voorkeur naar een gele moederfiets uitgaat dan kunt u het beschikbare aanbod op uw gemak bekijken. Er zijn uiteraard ook andere kleuren beschikbaar dan uitsluitend gele moederfietsen, zodat u wat dat betreft nog een vergelijking kunt maken met andere modellen. Nadat u een goede vergelijking heeft gemaakt en de keuze op een gele moederfiets of toch een ander model is gevallen, kunt u de bestelling plaatsen.

> Toch een andere moederfiets kopen?

Gratis bij u thuisbezorgd!

Voor wat betreft de verzending van de moederfietsen geel hanteren wij het principe dat als bestellingen voor 13.00 uur gedaan zijn op een werkdag u de fiets de volgende dag al aan huis krijgt bezorgd. Of op een ander adres als u dat heeft opgegeven. De verzending van de moederfiets geel is volledig gratis. De rekening laat dan ook geen extra kosten zien voor verzending. Bovendien kunt u naar keuze achteraf betalen.

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk eens alle damesfietsen!