• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Een keuze vergelijkbaar met een Giant fiets: Verzending = gratis

Een Giant fiets is een fiets die veel gekozen wordt door allerlei soorten fietsers. Van mensen die het rijwiel voor dagelijks gebruik nodig hebben, tot echte liefhebbers die veel op de fiets zitten in hun vrije uren.

Artikelen 1 tot 36 van 64 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 64 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Een probleem voor sommigen is echter wel dat de prijs voor aanschaf behoorlijk hoog kan oplopen. Om die reden is het altijd interessant om ook te weten welke alternatieven er geboden worden. Giant fietsen zijn er weliswaar in vele soorten en maten, maar dit geldt net zo goed voor het aanbod van andere fabrikanten. Er is dus een flinke hoeveelheid aan mogelijkheden.

Om de juiste keuze te maken tussen de Giant bikes enerzijds en de alternatieve anderzijds is het vooral slim om de aandachtspunten van een vergelijkend onderzoek op te stellen. Begin dan met de prijs, maar kijk ook naar de kwaliteit en het gebruiksgemak. Het gaat immers om het samenspel tussen deze factoren dat bepaalt welke fiets de beste keuze is. De uitkomst kan verrassen.

Alternatief model voor een Giant fiets

Een Giant fiets kopen zonder deze met andere modellen te vergelijken is natuurlijk geen optie. Wat zijn nu eigenlijk de zaken waarop gelet moet worden wanneer een keuze gemaakt moet worden. Welke materialen bieden goede kwaliteit? Welke accessoires en onderdelen moeten er in ieder geval op zitten? Dit soort vragen zijn niet heel lastig te beantwoorden. Kijk dan gewoon naar het gebruik. Zaken die kunnen meespelen zijn:

 • Een frame van staal
 • Handrem en terugtraprem voor in de stad
 • Verlichting op batterijen voor en achter
 • Verschillende versnellingen voor verschillende omstandigheden
 • Sterke sloten op de fiets

Kiezen tussen Giant fietsen en andere modellen van andere fabrikanten komt uiteindelijk tot slot neer op de prijs. Wanneer blijkt dat de alternatieve modellen kunnen voldoen aan bijvoorbeeld de bovenstaande punten, dan gaat het immers vooral om de verhouding tot de prijs. Wanneer een andere fabrikant vele malen goedkoper is, dan is dit immers zeer aantrekkelijk. De fiets kan dan hetzelfde bieden en even lang meegaan, maar wel een flink stuk goedkoper in aanschaf en onderhoud blijken te zijn. Alle reden om hier dus voor te kiezen als fietsliefhebber.

> De Sparta fiets alternatieven vindt u hier: Profiteer van kortingen tot wel 40%!

Een band plakken

Een belangrijke vaardigheid om aan te leren, niet alleen voor Giant fietsen, maar ook voor alternatieve opties, is de kunst van het plakken van een fietsband. Dat begint al bij het leren gebruiken van bandenlichters. Daarmee kan de binnenband worden blootgelegd. Zoek vervolgens het gaatje. Schuur de band rondom deze plek. Breng de lijm aan en plaats de plakker. Vervolgens moet het heel even drogen. Daarna kan de band weer terug op de velg. Pomp de band op en test of deze hard blijft. Er is dan geen probleem meer om te fietsen met het rijwiel. Alle reden om dit dus aan te leren als fietsliefhebber.

> Gratis verzending op het gehele assortiment Popal fietsen: Profiteer nu!