Sorteren op:
Goud jongensfiets

Gouden jongensfiets om in stijl te fietsen

De combinatie gouden jongensfiets biedt uiteraard een geweldige basis om in stijl te fietsen. Bij Fietsenopfietsen.nl Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren

2 producten in totaal

Filteren
wordt een ruim aanbod geboden van fietsen in allerlei mogelijk kleuren en goudkleurige modellen maken daar ook deel van uit. Het is niet zo dat wij fietsen voor jongens hebben die volledig in goud zijn uitgevoerd, maar wel kunt u bij ons terecht voor een jongensfiets, waarvan de basiskleur goud is of waaraan gouden details zijn toegevoegd. Bij uw keuze voor een gouden jongensfiets kunt u uiteraard met de juiste wielmaat rekening houden. Wij bieden een aparte maattabel voor de fiets, waar u een indicatie kunt krijgen van de wielmaten die voor een bepaalde leeftijd en lengte geschikt zijn.

Jongensfiets goud in diverse uitvoeringen

Als u het totale fietsenaanbod beperkt tot een selectie in de categorie jongensfiets goud, dan krijgt u een overzicht te zien dat daaraan voldoet. In dit geval kunt u dan een keuze maken uit de verschillende beschikbare modellen die in uiteenlopende uitvoeringen gepresenteerd worden. Zo zijn er onder meer crossfietsen in ons aanbod te vinden met goudkleurige details, maar kan ook de keuze worden gemaakt voor een fiets met wielmaat 28 inch als uw zoon de juiste lengte heeft bereikt om daar op te kunnen fietsen. Elke goud jongensfiets kan direct nadat een keuze is gemaakt online worden besteld bij Fietsenopfietsen.nl. Een snelle verwerking van uw bestelling is gegarandeerd net als een gratis verzending. Een 24uurslevering behoort tot de mogelijkheden als de bestelling voor 12.00 uur heeft plaatsgevonden op een werkdag.

Welke maten jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

De jongensfietsen zijn verkrijgbaar in kleine maten en grote maten. De kleinste maat is 10 inch (1-3 jaar) en de grootste maat is 26 inch (10-14 jaar).

Verkopen jullie ook jongensfietsen met versnellingen?

Jazeker. Zowel met versnellingen als zonder versnellingen. Wil je met versnellingen? Dan kun je kiezen tussen 3, 6 of zelfs 21 versnellingen.

Welke type jongensfietsen verkopen jullie?

Zowel hele sportieve fietsen als de standaard fietsen: Mountainbikes, stadfietsen, transportfietsen en sportieve fietsen. In allerlei maten verkrijgbaar.