Sorteren op:

Gouden damesfiets met stijl en klasse

Een gouden damesfiets kent natuurlijk de nodige stijl en klasse. Dat is namelijk onlosmakelijk verbonden met Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
de kleur. Indien u specifiek op zoek bent naar een gouden damesfiets, dan kunt u bij Fietsenopfietsen.nl op zoek gaan naar de fiets die het meeste tegemoet komt aan uw wensen. Wij hebben meerdere fietsen in het aanbod beschikbaar die gouden accenten kennen of van een andere stijlvolle kleur zijn voorzien. Ons aanbod is in ieder geval zo gevarieerd dat u met meerdere wensen rekening kunt houden. Bijvoorbeeld met de vormgeving van de fiets en de functionaliteiten en eigenschappen, zoals versnellingen en verlichting. Met betrekking tot de merken bieden wij alleen fietsen aan van kwalitatieve merken.

Damesfiets goud bestellen bij Fietsenopfietsen.nl

Het maken van een keuze voor een damesfiets goud is eenvoudig als u met alle voor u belangrijke aspecten rekening houdt. Misschien wilt u bijvoorbeeld wel een elektrische fiets met meerdere versnellingen die als basis een goudkleur heeft. Ook dan kunt u bij ons terecht en meteen een bestelling plaatsen voor de damesfiets. Het bestellen van de fiets is binnen vijf minuten geregeld en dan hebt u ook al kunnen afrekenen. Bijvoorbeeld met iDeal of door u creditcard te gebruiken. Indien u de voorkeur geeft aan het achteraf betalen van de fiets, dan kunt u dat bij uw bestelling doorgeven. Er wordt daarvoor een klein bedrag aan kosten in rekening gebracht. Er gelden echter geen extra kosten voor het verzenden van de fiets, want dat doet Fietsenopfietsen.nl namelijk gratis.

Welke merken damesfiets hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben de volgende damesfiets merken in het assortiment: Popal, Altec, Spirit en Umit. De fietsen zijn in 15+ verschillende kleuren. De damesfietsen zijn verkrijgbaar vanaf € 139!

Wat houdt de framemaat in bij de aanschaf van een damesfiets?

De framemaat helpt jou met het kiezen van de juiste fiets aan de hand van jouw lichaamslengte. Stel, jouw lengte is tussen de 1.64 - 1.82m, dan is fietsframe 53 het beste voor jou. Op onze website vind je duidelijke tips voor het bepalen van jouw framemaat.

In welke kleuren zijn de damesfietsen beschikbaar?

Onze damesfietsen zijn in maar liefst 13+ kleuren beschikbaar. Vink je in het filtermenu bijvoorbeeld groen aan, dan krijg je allerlei soorten groen: mint groen, army green, ocean green en forest green.