Sorteren op:

Goudkleurige meisjesfietsen 24 inch: voor 8-12 jaar

Goudkleurige meisjesfietsen 24 inch kunnen u dochter drie tot vier jaar optimaal fietsplezier bieden. Dat komt Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
namelijk doordat de 24 inch meisjesfietsen goud al geschikt zijn voor meisjes om op te fietsen als de leeftijd van 8 jaar is bereikt. Er kan vervolgens afhankelijk van het groeitempo van uw dochter drie tot vier jaar gefietst worden op een 24 inch meisjesfiets goud. Uiteraard kunnen het zadel en het stuur indien er een groeispurt plaatsvindt in hoogte aangepast worden.

De meisjesfietsen 24 inch goud beschikken bovendien over een dusdanige kwaliteit dat een lange levensduur daarmee is verzekerd. Bij Fietsenopfietsen.nl hanteren wij scherpe prijzen zonder dat aan de kwaliteit van een meisjesfiets 24 inch goud wordt afgedaan. U profiteert dan ook van de grootste voordelen als u de aankoop bij ons realiseert. Er zijn namelijk nog meer voordelen.

24 inch meisjesfiets goud met gratis verzending morgen al bezorgd

U kunt het beste samen met uw dochter het aanbod bekijken om te ontdekken wat voor haar de leukste goudkleurige meisjesfiets 24 is. Uw dochter gaat er namelijk meerdere jaren op fietsen en dan is het maar beter dat zij dan ook tevreden is. Het aanbod met 24 inch meisjesfietsen goud kunt u op uw gemak bekijken. Naast de afbeeldingen wordt een uitgebreid inzicht geboden in de eigenschappen.

Terug naar > 24 inch meisjesfiets

Verzending in één werkdag

De meisjesfietsen 24 inch goud worden met gratis verzending bezorgd. Mocht u de bestelling voor 13.00 uur doen dan ontvangt u de meisjesfiets 24 inch goud morgen al. Wij hebben namelijk een grote voorraad tot de beschikking en kunnen bestellingen die binnenkomen dan ook direct afhandelen. Voor de betaling heeft u de keuze om bij uw bestelling de rekening te voldoen of om pas nadat u de fiets heeft ontvangen de kosten te voldoen. Zoals gezegd hoeft u geen verzendkosten te betalen.

Terug naar > alle meisjesfietsen

Voor welke leeftijd is een 24 inch meisjesfiets geschikt?

24 inch meisjesfietsen zijn geschikt voor de leeftijd van 8-12. Het ene kind groeit harder dan het andere kind. Let daarom liever op de lengte. Is jouw kind rond de 130 cm? Dan past. een 24 inch fiets perfect.

In welke kleuren is de 24 inch meisjesfiets beschikbaar?

Allerlei kleuren. In maar liefst 9+ kleuren. Wil je bijvoorbeeld een groene fiets? Dan kun je uit verschillende tinten groen kiezen: oceaan groen, zeegroen, pistache groen of mat groen.

Verkopen jullie ook 24 inch fietsen met een voorrek?

Ja. De voorrekjes voor op je fiets zijn erg populair. Bijna al onze modellen van 24 inch hebben een voorrekje.